2777
2789
عنوان

چطور کات کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 61 پست
هعی خیلی سخته واقعا عشق یک طرفه اما انقدر خودتو عذاب نده چون از کات کردن عذاب ببینی بهتر موندن تو را ...

چند بار کات کردیم هی برمیگرده وقتی دوسم نداره چرا برمیگرده؟

چرا وقتی پیششم چشاش برق میزنه؟

من دلخوشی ندارم جز این یا کات میکنم خودم خلاص میکنم یا میمونم عذاب میکشم..

عشق ادمو احمق میکنه🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این چند روزه کمتر ان میشیم یا هی دعوامون میشد نمیدونم اسمش دور شدن هست یا نه، من بیشتر جرعت گفتن تصم ...

مطمئن باش توکه داری حس میکنی رابطتون درست نیست اونم همین حس ها بهش دست میده تو رابطه حس ها متقابله.

چرا جرعتشو نداری  این رابطه ی تو هم است قرار نیست همش به وفق مراد اون باشه که. اصلا به ضرر دوتاتونه اگه احساساتت و فکرات. رو به زبون نیاری 

^•-•^♡
هیچی بدون هیچ حرفی گوستش کن

نه نه نه.اصلا اینکارو نکن.بهش بگو بدونه که کات میکنی.اگه نگی باور کن تا آخر عمرت آهش دامنتو میگیره.نذا اون تو فکرت بمونه و یه سوال همیشه ذهنشو درگیر کنه که چی شد؟خواهش میکنم اینکارو باهاش نکن.من تجربه کردم بدترین کار دنیا اینه که بیخبر بذاری بری،هرچقدرم که طرفت بد باشه،این کار اشتباهه.

چند بار کات کردیم هی برمیگرده وقتی دوسم نداره چرا برمیگرده؟چرا وقتی پیششم چشاش برق میزنه؟من دلخوشی ن ...

شاید چون حوصلش سر میره و همچی براش شوخیه، شاید دنبال چیزای دیگست، نمیدونم من طرفت رو نمیشناسم

نه نه نه.اصلا اینکارو نکن.بهش بگو بدونه که کات میکنی.اگه نگی باور کن تا آخر عمرت آهش دامنتو میگیره.ن ...

بعضیا اصلا انگار احساسات ندارن کاش هیچوقت وارد رابطه نمیشدن

غیر ممکن زمان میبره ...
پسر پلیه پسریه که باهاش تو رابطه نیستی امیدوارش نکردی و ... گیره بهت و نه پسری که 2 سال باهاش بودی د ...

میگم الان من هی عذاب وجدان میگیرم🥲💔 نزدیک همون دو سال فقط ۳ ۴ مال اول اشناییمون خوب یود بقیش همش تحمل رفتارای سمیش بود فقط چون دوسش داشتم و دوسم داشت ادامه دادم

بعضیا اصلا انگار احساسات ندارن کاش هیچوقت وارد رابطه نمیشدن

نمیدونه اگه اینکارو باهاش کنه،طرف میمیره.نمیدونه اگه بیخبر بذاره بره طرف میمیره.مثه من که چاهار ساله مُردم.

میگم الان من هی عذاب وجدان میگیرم🥲💔 نزدیک همون دو سال فقط ۳ ۴ مال اول اشناییمون خوب یود بقیش همش ت ...

اگر دوست داره اصلاحشم میکنه.. بعدنم اگر میخوای تلاش کنی و دوست داره بازم کنارت میمونه. الان احث اینه دوسش داری کنارش بمون... من فقط واقعیتو تو اون پیام نوشتم.

غیر ممکن زمان میبره ...
مطمئن باش توکه داری حس میکنی رابطتون درست نیست اونم همین حس ها بهش دست میده تو رابطه حس ها متقابله.چ ...

چون از احساسات اون و اتفاقایی ک براش میوفته ناراحت میشم و عذاب وجدان میگیرم، میدونم حالش خیلی بد میشه شاید نتونه درست به ایندش برسه افسرده تر بشه و...

نه نه نه.اصلا اینکارو نکن.بهش بگو بدونه که کات میکنی.اگه نگی باور کن تا آخر عمرت آهش دامنتو میگیره.ن ...

اره واقعا نمیتونم اینکارو باهاش کنم کل رابطه زیر سوال میره باید صحبت کنم