2777
2789
عنوان

کلاهبرداری ایتا لطفا بیایدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 19 پست
چقدرپول ازاون راه به حسابتون اومده؟؟

هیچی بعد ا اینکه فهمیدم کلاهبرداریه گفتم هیچی به حساب من نزنید و سریع شماره حسابمو پاک کردم و قرار بود ۶۵۰ تومن به علاوه ۷۰ تومن هزینه ثبت آگهی در دیوار رو بدن  که منم واقعا بیخیال شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی بعد ا اینکه فهمیدم کلاهبرداریه گفتم هیچی به حساب من نزنید و سریع شماره حسابمو پاک کردم و قرار ب ...

خیلیم خوب وعالی ،پس جای نگرانی نیست عزیزم

میدونم چون اون کلاهبرداری ازاب دراومده نگرانی اماواقعاخطری شماروتهدیدنمیکنه پس نترسید،ببینیدهزاران کانال کلاهبرداری هست که همین حالاچندمیلیون فالووردارن ودرحوزه ارزدیجیتال دارن پولهای میلیاردی مردم رومیخورن اماککشون هم نمیگزه وپلیس به اصطلاح فتاهم کاری نمیکنه 

میان یه ارزدیجیتال فیک خودشون میسازن ولیست میکنن به مردم میگن بخریدش پامپ قیمت میشه مردم بیچاره چندمیلیاردپول بی زبونشونومیرن میدن ازاونهامیخرن به امیداینکه وقتی پامپ قیمتی شدبفروشن اون ارز رو،امانمیتونن بفروشنش دیگه چون اون ارزدیجیتال فقط فیکه وحتی پامپ قیمتش هم فیکه،این فقط یه نمونه ش هست که گفتم بهت

حالاخلاصه حرفم اینه که نگران نباش عزیزم خطری شماروتهدیدنمیکنه

خیلیم خوب وعالی ،پس جای نگرانی نیست عزیزممیدونم چون اون کلاهبرداری ازاب دراومده نگرانی اماواقعاخطری ...

مرسی عزیزم خیلی ممنونم از اینکه با صبوری و کامل توضیح دادید