2777
2789
عنوان

مچ گیری و خیانت

409 بازدید | 20 پست

خلاصه براتون بگم 

چند روز پیش منو داداشم با ابجیم میریم کافه داشتم دنبال جای دنج خوب می‌گشتیم 

اتاقا کاملا شیشه ای بود یه لحظه چشمم به دختر عمم میخوره با یه پسری باهم داشتن قلیون می‌کشیدن

برگام ریخت به روی خودم نیاوردم ولی چرا این با دوتا بچه خیانت می‌کنه مگه چی کم داره تو زندگیش حالا کمبود هم داشته باشه راهش خیانته...

کسی که بدونه متاهلی و چشمش دنبالت باشه آدمه 

خلاصه من میرم خونه تا دیدم پیام داد ...

نوشت که توروخدا جایی نگو ...

منم گفتم بمن ربطی ندارع ولی این راهی که در پیش گرفتی عاقبت ندارع ماه پشت ابر نمی‌مونه ...

بنظرتون من دهنمو ببندم یا به شوهرش بگم ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطرافم چ خیانت ها میبینمو مادرم میگه لال شو نگو ب کسی🙃خیانت هایی ک ادما از نزدیکتریناشون میخورنننننن لعنتیییییی خیلی رو مخمه چطور میتونن ادما انقد پستتتتت باشن چقد دلم میخاد به سه تاشون بگم بگم همسرت با فلاننننی ک تو جلوش خم راست میشی خبانت میکنه 

ماندوو له هه مو شتیک ...🖤💔

زورم میگیره شوهرش خوش تیپ خوش رفتار با فرهنگ چرا خیانت کنه خیلیا ارزوشون اینه که شوهر اینو داشته باشند اگه جای ما بود که شوهرامون انقد خون بدلمون میکنن چیکار میکرد ...دلم میخاد دستشو رو کنم تا تاوان کارشون بده ...

هیچی نگو شر برات درست میشه فقط سعی کن رفت امدتو باهاش کم کنی یا مثلا جایی دیدیش سرد باهاش رفتار کن به هیشکیییی هم نگو

۵ تا صلوات به نیت ظهور اقا امان زمان بفرست هم تو صواب میبری هم من✋🏻🩷

نگو بابا ... ما یکی از نزدیکامون خیانت کرده بود خانوم بود همه میدونستن اخر دخترخالم رفت به بابای خانومه گفت ... باباش شر درست کرد گفت فلانیا برای دخترم حرف دراوردن ... نمیدونی چجوری انکار کرد هنوزم ک هنوزه باباش محل دخترخالم نمیده و میگه شماها میخاستید زندگی دخترمو بهم بزنین .. حالا کل شهرستان میدوننا  ولی خب خودشون گردن نگرفتن و خیلی برای دخترخالم گرون تموم شد