2777
2789
عنوان

بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 98 پست
اره همينه دگ من خودمو گول ميزدم ك بخاطر تپش قلبم پروپرانول ميخورم اما طبيعيش يدونه بود نه يه بسته ...

خواهش فدات.نه جالبش اینجاست ک شوهر ندارم و ۲۱ سالمه  

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندساله که وضعیت من همینه خسته شدم واقعا

بخاطر عشق؟:))

من مشكلم اين بود ك عقايدم با خونوادم فرق داشت اما ي حس خاموش بود

بعدش ك عاشق شدم و اين عشق يك طرفه وجودم و سوزوند دگ شكستم

ولي خب زياد طول نكشيد خونوادم بردنم پيش روانشناس

الان بازم يادش ك ميوفتم حالم بد ميشه اما اون حس خوبه دگ نيس چون بهم خيانت كرد و وقتيم برگشت من نخاستمش:)

http://yasamin99.blogfa.com/
بخاطر عشق؟:)) من مشكلم اين بود ك عقايدم با خونوادم فرق داشت اما ي حس خاموش بود بعدش ك عاشق شدم و ا ...

همین عشق یه طرفه خاموش ک هیچوقت نفهمید دودمان منو ب باد داد.خودمو خوب جمع کردم باز یه بدبختی جدید  

همین عشق یه طرفه خاموش ک هیچوقت نفهمید دودمان منو ب باد داد.خودمو خوب جمع کردم باز یه بدبختی جدید &n ...

ميفهممت

من عشقم كسي ك واقعا درحد جنون عاشقش بودم بخاطر يه نفر دگ ولم كرد

با دوستم خيانت كرد بهم:)

ميفهممت من عشقم كسي ك واقعا درحد جنون عاشقش بودم بخاطر يه نفر دگ ولم كرد با دوستم خيانت كرد بهم:)

وااااااااااااای بمیرم برات.من قضیه م خیانت نیس.۱۵ سال ازم بزرگتره.لاابالی و بی قید .اما مورد قبول همه.نمیدونه حسمو ینی نگفتم ولی همه میدونستن خودشم ب روش نمیاورد.

واقعا دوسش داشتم.واقعا   

وااااااااااااای بمیرم برات.من قضیه م خیانت نیس.۱۵ سال ازم بزرگتره.لاابالی و بی قید .اما مورد قبول هم ...

ما همسن بوديم

حالا اينكه من مردم براش و اين راحت گذشت و بخاطرش تو روي مامانم وايسادم و ازش طرفداري كردم و خيانتش با دوستم ب كنار

اخرش برگشته ب دوستاي مشتركمون گفته ياسمين بد بود من برا همين نخواستمش:)

اصن خودش يبار سرم داد زد گف من هيچ حسي بهت نداشتم الانم ازت متنفرم اينو بفهم:)

گف لياقت ي هرزه ازت بيشتره:)))

الان همه چي يادم رفته ها حتي خاطرات خوبمون

ولي اين چن تا جمله يادم نميره

البته حالم الان خيلي خيلي بهتره:)

اون منو نميخواست خب😊😊

ما همسن بوديم حالا اينكه من مردم براش و اين راحت گذشت و بخاطرش تو روي مامانم وايسادم و ازش طرفداري ...

لعنت به هر چی نامرده.خدا رو شکر بهتری الان.من دردم اینه هنوز خیلی خیلی خیلی خیلی ........