افسردگی حاد دارم انگار ولی غرورم نمیذاره به کسی بروز بدم.حتی اینجا هم سختمه بگم.ب خودکشی هم مدام فک میکنم.واقعا اوضام بده خودم میدونم.حوصله مشاور و فلان هم ندارم.فقط دلم گرفته
عزیزم میدونم کلیشه ای شده اما حتما حتما به مشاور مراجع کنی افسردگی مثل سرما خوردگی هر قدر تو درمانش تاخیر کنی درمانش سخت تر و طولانی تر میشه عوارضش هم وحشتناک و گریبانگیر زندگی نزدیکانت هم میشه
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
امیدوارم نریزین سرم..میدونم حرفم ممکنه برای بعضی ها بد جلوه کنه ولی برام ثابت شده که هیچوقت خودتو با بالاتر از خودت مقایسه نکن (البته در صورتیکه واقعا نمیتونی مثه اون باشی)وقتی کسای دیگه ای که از خودت پایینترن رو ببینی خود به خود آرومتر میشی ..و کم کم حس خوشبختی بهت القا میشه..یه مسافرت خارج از شهر و شلوغی ..و خوندن نماز و قران بهترین درمانه برات
خوب اگه من مثل تو بودم و به خودکشی فکر میکردم ... تمام کارهایی که دیگران اکثرا جراتشو و یا حوصلشو ندارن انجام میدادم بعد خودمو میکشتم مثلا میرفتم یه کار توی یه کشتی پیدا میکردم یا بانی خیر و جمع آوی کمک برای مرومین میشدم یا کلی کار دیگه