2777
2789
عنوان

رشته انسانی

178 بازدید | 12 پست

رشته انسانی بهتر هست یا تجربی؟

میگن انسانی سختر از تجربیه..راسته؟

به نظرتون رشته انسانی آخر و عاقبت داره؟

و اینکه من انسانی هستم لطفا اگر میخواین نظر منفی بدین که منو دودل کنین لطفا .. نظر ندید ممنونم:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😐😐😐😐😐 خواهرم این سوال رو نپرس عزیزم

دلمو نشکووون

بله آخر عاقبت داره

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
چطور بود ؟ با چه معدلی رفتی؟راسته میگن اقتصاد و فلسفه و تاریخش سخته خیلی؟

من ک راضیم

با معدل ۱۹و۷۰

اوو همه درساش سخته از بس ک میخوای بخونی و حفظ کنی یهو میبینی مخت ازش دود بلند میشه

هر رشته ای سختی خودشو داره

تجربی با علم سروکار داره ولی انسانی رو روابط اجتماعی و اطلاعات عمومی تمرکز کرده ، از اسمشم مشخصه انسانی 

درکل اصلا نمیشه این دو رشته رو مقایسه کرد 

منظور این هست که ایا ارزش خوندن و زجر کشیدنو داره؟

اگر دوستش داشته باشی و هدف داشته باشی و بخوای پای سختی هاش وایسی بله

😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
من ک راضیمبا معدل ۱۹و۷۰اوو همه درساش سخته از بس ک میخوای بخونی و حفظ کنی یهو میبینی مخت ازش دود بلند ...

بعد عزیزم..میخواستم بدونم زبان و ریاضیش سخته؟اخه میخوام بدونم اگه سخت بود برم کلاس؟

بعد عزیزم..میخواستم بدونم زبان و ریاضیش سخته؟اخه میخوام بدونم اگه سخت بود برم کلاس؟

زبان ک عمومیه

ریاضیم بستگی ب خودت داره ولی دوازدهم ریاضیش سختتره دهمم همینجور

شما خودتون انسانی بودین؟

بلهههه😍❤