pridaryayi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 414 عنوان این یعنی چی 81 بازدید | 5 پست 1403/05/29 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 فکرکنم یعنی سیمکارتت 3G هستاینترنت 3Gکاری که گفتم رو بکن سرعتش افزایش پیدا کنه. وگرنه نمی تونی از خدمات استقاده کنی. 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
pridaryayi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 414 فکرکنم یعنی سیمکارتت 3G هستاینترنت 3Gکاری که گفتم رو بکن سرعتش افزایش پیدا کنه. وگرنه نمی تونی از خد ... شماره ای که گفته اون آبیه شماره من نیست شماره خالمه
pridaryayi مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 414 شماره ای که گفته اون آبیه شماره من نیست شماره خالمه این سیمکارتو خالم داده بهم اون آبیه هم یه خط دیگشهیعنی رفته این خطمو سوزونده؟
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 شماره ای که گفته اون آبیه شماره من نیست شماره خالمه خب همون شماره منظورشه لابد. 🤔به اسم شما نیست؟ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸