2821
2789
عنوان

مشهد مقدس🌼

145 بازدید | 19 پست

سلام خانما 

ما داریم مسافرت میریم مشهد 

دو تا استخر بزرگ داره یکی خروشان یکی پارک آبی 

به نظر شما کدوم هیجانش بیشتره 

سرسرهاش باحال تره؟؟

اونایی که تجربه دارن بگن 🙏🙏

معلومه موج های آبی

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هر دوش رفتم 

فقط برو موج های ابی

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

یعتی از صبح یک تاپیک زدم مشهدی های عزیز بیاین یک نفر نیومد یعنی این سایت به این بزرگی با این همه آدم یک دونه مشهدی نیست مگه می شه 😐

تو ده تا تاپیک بیشتر هم گفتم اگه مشهدی هست بیاد تاپیک قبلم ولی هیچکی نیومد مگه می شه مگه داریم 😐

حالا اگه مشهدی هست بیاد تاپیک آخرم 

اگه مشهدی هم می شناسین تو تاپیک آخرم تک کنین

2790
2823
2791
2779
2792