2777
2789
عنوان

پارتنرم😞

262 بازدید | 17 پست

ک برای ازدواج باهم درحال آشنایی هستیم،

جلسه داشتم گفتم ساعت ده و رب دم در باش بیام،

ولی از شانس من نزاشتن بیام بیرون گفتن باید بمونین امضا بزنین،یه رب دیرتر اومدم بیرون،بهش گفتم ببخش بخاطر امضا نمیزاشتن بیام،بهم گفت:

نگفتی یه کره سگی دم در منتظرته!!!

از طرز صحبتش متنفر شدم

یبارم یه حرفی زدم در مورد کلاسم بهم گفت:زررررت

محبتش بهم زیاده ولی بعضی وقتا بد صحبت میکنه😑

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ بددهنه ب نفعت هست کات کنی باهاش

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

والا ما فقط با سلام و صلوات و عزت و احترام باهامون حرف میزدن، آخرش تو زندگی موقع عصبانیت دو تا چرت و پرت از دهنش درمیاد بهم میریزم

این که روز خوشش داره این حرفا رو میزنه وای به روزی که مشکلات جدی پیش بیاد

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

سطح درک و شعورش خيلي پایینه من بودم فرار میکردم

من خودم خیلی تو جامعه قشنگ برخورد میکنم

بارها شده بهم گفتن چقدر باشخصیتی

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
سطح درک و شعورش خيلي پایینه من بودم فرار میکردم

من خودم خیلی تو جامعه قشنگ برخورد میکنم

بارها شده بهم گفتن چقدر باشخصیتی

سعی کن بهش بفهمونی از طرز حرف زدنش خیلی راضی نیستی ممکنه اصلاح کنه خودش روبرای من کرد

گفتم باز تکرار کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز