سلام دوستان کیا بچه هاشون لوزه داشته و موقع عفونت لوزه تب و شکم درد و درد مفاصل و گلودرد داشته ؟توروخدا من خیلی نگرانم همش میترسم تب روماتیسمی باشه ۴ تا متخصص گوش حلق بینی بردم همشون گفتن لوزه ش عفونت کرده ولی پسرم تو این سه ماه این سومین باره ک تب کرده و وقتی تبش بالا میره میگه دست و پاهام شکمم گلوم درد میکنه
من پسرم رو دوماه پیش عمل کردم...اگه دکتر گفته باید عمل بشه عملش کن...و الا زمستون خیلی اذیت میشه..من پسرم هر ماه سه بار مریض میشد و بد تب میکرد..حتی تابستون..از وقتی عمل کرده اصلا سرما نخورده خدارو شکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم پسرم لوزه داره،دیگه گوش درد و گلو درد داره تا تابستونه برو عمل کن. راحت بشه ،برسی پاییز مصیبتت ت ...
بخدا سه ماه ک بکوب انتی بیوتیک پنی سیلین میخوره ولی بازم تب میکنه لوزه ش ملتهب میشه امروز بردمش گوش حلق بینی نوشت عمل اورژانسی گفت دارو میدم بخوره تبش ک رفت بیار واس عمل ولی من نگرانیم در مورد درد مفاصلش هست ک موقع تب بالا میاد البته برای چند لحظه هست یبار میگه پام یبار میگه دستم یبار میگه کمرم یبار میگه انگشتم
شاید به خاطر رشدشه،تو این سن طبیعیه،نگران نباش.ولی زودتر برا عمل اقدام کن.
اخه برا رشد تب نمیکنه که . پسر من الان استامینوفن دادم قشنگ داره بپر بپر میکنه اصلا هم نمیگه درد داره فقط موقع غذا خوردن میگه گلوم درد میکنه ولی چندساعت دیگه ک میخواد تبش بره بالا باز شروع میکنه مامان اینجام درد میکنه مامان اونجام درد میکنه هروقتم میپرسم کجات میگه نمیدونم ولی درد میکنه . کل علایمش مال لوزه هست فقط اینکه میگه دست و پام درد میکنه منو نگران کرده
شاید به خاطر تبش بدن درد داره نه اسنخوان درد،لوزش و عمل کن ایشالله برطرف میشه.
اره دکتر هم دقیقا همین حرف شمارو زد گفت احتمالا با عمل خوب بشه . ولی من انقد استرسی هستم که دلم اروم نمیگیره با اینکه خودمم میدونم درد از تب هست ولی همش میگم نکنه روماتیسم باشه