2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عیبهایی که در جامعه زیاد به چشم میاد، اونم نه مستقیم که طرف ناراحت و تحقیر بشه، در لفافه بگو، با مثا ...

گفتم بهش ولی متوجه نمیشه

غصه ها هست ولی طاقت ابرازم نیست.🙂
غیر مستقیم چطور

مثلا بگو تو خیلی خوبی ها ولی این مثلا تند بودنت اذیتم میکنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
عیبش چی هس بگو شاید تونستیم کمکت کنیم

عیب اخلاقی نداره ،فقط ظاهریه اونم گوشاشه که برجستست ..واقعا بی نقص میشه اگه عمل کنه ولی خب نمیدونم چطور بهش بگم

اگه جوری گفته بشه ک ب طرف بر نخوره و نیت فقط بهتر شدن باشه بله چ اشکالی داره،بهتر از اینکه از غریبه ...

درسته بله امیدوارم بشه بگم

عیب اخلاقی نداره ،فقط ظاهریه اونم گوشاشه که برجستست ..واقعا بی نقص میشه اگه عمل کنه ولی خب نمیدونم چ ...

گلم فک نکنم به راحتی قبول کنه و ریسک کنه، چون عمل واجبی نیس که، حالا یعنی نمیتونی اصلا کنار بیای؟ یا مثلا فامیل و آشنا چیزی در این مورد گفتن تا حالا؟ 

گلم فک نکنم به راحتی قبول کنه و ریسک کنه، چون عمل واجبی نیس که، حالا یعنی نمیتونی اصلا کنار بیای؟ یا ...

من کنار اومدم مشکلی ندارم ولی به قول شما حرف آشنا و فامیل زیاده ،حتما مادر خودمم همش بهم میگه بهش بگو 

من کنار اومدم مشکلی ندارم ولی به قول شما حرف آشنا و فامیل زیاده ،حتما مادر خودمم همش بهم میگه بهش بگ ...

یه بار دل رو بزن به دریا بگو، اصلا هم نگو که فامیل و آشنا بهم حرف گفتن، بگو خودم دوس دارم، اگه تند برخورد نیست و حساس و زودرنج نیس، یه بار امتحان کن