2777
2789
عنوان

شخصیت شمر

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 35 پست

اون زمان که تکنولوژی نبوده جوری مغز افراد رو شستشو دادن که به عزیزترین بنده خدا رحم نکردن

وای به ما که تو این دنیا پر از دروغ و اطلاعات اشتباه چطور باید راه و از بیراه تشخیص بدیم

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند..طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم
اون زمان که تکنولوژی نبوده جوری مغز افراد رو شستشو دادن که به عزیزترین بنده خدا رحم نکردن وای به ما ...

دقیقا

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز داشتم مقتل خوانی گوش میدادم میگفت این حیوون زمانی که حضرت زینب میره بالاسر پیکر امام به حضرت زینب جسارت میکنه تا ایشونو ازامام حسین جدا کنه و خانوم رو ضرب و شتم میکنه۰۰ حالم خراب شد ۰۰۰ کدوم حیوون ملعونی اینکارو میکنه جز شمر حرومزاده اونم وقتی نه امام حسین بود نه حضرت  عباس نه مرد دیگه ای. لعنت الله علیه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
من كلا از حرفاي شريعتي خوشم نمياد  نبوغ خاصي نداره تو نوشته هاش حالت ابتدايي و كپي داره

من برعکس فکر می کنم شریعتی استاد بوده تو بیان افکارش 

تمام افکارش درست نبوده و خودش هم به این اذعان داره و میگه " من انسانی در حال شدن هستم"...ولی بیان و تحلیلهای بسیار زیبا و خلاقانه ای داره

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
امروز داشتم مقتل خوانی گوش میدادم میگفت این حیوون زمانی که حضرت زینب میره بالاسر پیکر امام به حضرت ز ...

😢😢😢😨😨😨😨😥😥😥

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
اون زمان که تکنولوژی نبوده جوری مغز افراد رو شستشو دادن که به عزیزترین بنده خدا رحم نکردن وای به ما ...

عزیزم خدا تو قرآن گفت " من یتق الله یجعل له فرقانا " یعنی اگه اونچه رو می دونیم درست عمل کنیم خود خدا راه رو از بیراه برامون مشخص می کنه 

ومساله اصلی دیگه ولایته ...اگه همه اعمالمون درست باشه و ولایت نداشته باشیم به اصطلاح همون میشه که میگن بی مایه فطیره

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
من برعکس فکر می کنم شریعتی استاد بوده تو بیان افکارش  تمام افکارش درست نبوده و خودش هم به ا ...

من كتاب هاي فلسفي زيادي خوندم

حرف هاي شريعتي از نظر من عمق نداره درواقع بيشتر حاشيه داره

😢😢😢😨😨😨😨😥😥😥

منم اینو نشنیده بودم۰ حالا اون مقتول خونه یه سری جاهاشو نمیگفت میگفت نمیگم طاقت نمیارید۰ تو این مداحیا درستشو نمیگن۰ یا نحوه شهادت حضرت عباس بشنوید دلتون خون میشه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
عزیزم خدا تو قرآن گفت " من یتق الله یجعل له فرقانا " یعنی اگه اونچه رو می دونیم درست عمل کنیم خود خد ...

و من دقیقا با همین اصل ولایت مشکل دارم.چون به نظر من بعد از امامان کسی انقدر معصوم نیست که بتونه بر من ولایت داشته باشه

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند..طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم
من كتاب هاي فلسفي زيادي خوندم حرف هاي شريعتي از نظر من عمق نداره درواقع بيشتر حاشيه داره

موافقم عمیق نیس ظاهر پر رنگ و لعاب داره تا محتوا

و من دقیقا با همین اصل ولایت مشکل دارم.چون به نظر من بعد از امامان کسی انقدر معصوم نیست که بتونه بر ...

اصن روایت هست از امام صادق که اگه بگم تاپیک میره هوا۰ در رد ولایت و حکومت غیر معصوم

و من دقیقا با همین اصل ولایت مشکل دارم.چون به نظر من بعد از امامان کسی انقدر معصوم نیست که بتونه بر ...

خوب عزیزم وقتی خود قرآن سفارش کرده " یا ایها الذین آمنوا اطیع الله والرسو و اولوا الامر منکم"

یا وقتی تو احادیث ایمه داریم که وقتی از غیبت امام زمان در آینده شون سوال میشه و می پرسن پس چه کنیم ایمه به فقها رجوعشون میدن 

و...و...همه حکایت از این داره

البته اینجا جای بحث مفصلش نیست ولی کتابها ونوشت های زیادی در این مورد هست 

عزیزم هیچچچچچ احدالناسی بعد از امام معصوم نمیتونه ولی ما باشه. ولی اولیا نایب دارن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اصن روایت هست از امام صادق که اگه بگم تاپیک میره هوا۰ در رد ولایت و حکومت غیر معصوم

وقتی امام معصوم غایبن، فقها نایبشون میشن عزیزم وگرنه حکومت اسلامی رو که نمیشه ول کرد به امون خدا

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
وقتی امام معصوم غایبن، فقها نایبشون میشن عزیزم وگرنه حکومت اسلامی رو که نمیشه ول کرد به امون خدا

گفتن در مسایل روز به نواب مراجعه بشه ۰ بهیچوجه حرفی از تشکلیل حکومت نبوده۰ در واقع ولایت علما به این شکلی که الان تبلیغ میشه نیس بلکه به عنوان مرجع دینی منصوب میشن