2777
2789
عنوان

روش کات کردن 💔

121 بازدید | 13 پست

میشه بگید چجوری کات کنم 😥💔 راهکار برا پایان دادن به ی رابطه عاشقانه اما غلط خواهرانه کمکم کنید 

تجربه هاتونو بگید

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک از همه جا بدون هیچگونه پیگیری عدم حضور در جاهایی که احتمال میدی ببینیش

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

یه شب بلاکش کن از همه جا.. تموم خاطراتشو تو گوشیت پاک کن از عکس بگیر تا دایرکت اینستاش 

بستگی به رابطتت داره من یکماه اول خیلی اذیت شدم ولی الان حالم بهتره فراموشش نکردم ولی دیگه برام اونقد اهمیت ننداره

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
خودم دیشب بهش گفتم دیگه دوست ندارم بودنت برام سمه ضرره منم اذیتت میکنم توام مدیونی فکر کنی کس دیگه ت ...

رابطه سمی باید تموم شه گلم 

ما رسیدنمون ممکن نیست تو تاپیک اولم همه چیو گفتم خانوادم نمیپذیرنش به عنوان دامادشون

ب نظرم حضوری باشه و منطقی دلایلتو بگو بهش و بعدشم نزار دیگ عکساتو ببینه

نمیتونم حضوری 20 ساعت خونشون از ما دوره💔

یه شب بلاکش کن از همه جا.. تموم خاطراتشو تو گوشیت پاک کن از عکس بگیر تا دایرکت اینستاش بستگی به رابط ...

ی کم برام سخته ولی باید همین کار رو بکنم

یه شب بلاکش کن از همه جا.. تموم خاطراتشو تو گوشیت پاک کن از عکس بگیر تا دایرکت اینستاش بستگی به رابط ...

میشه بگی دلیل کات شما چی بود 😥

میشه بگی دلیل کات شما چی بود 😥

کنکورمم میخواستم دغدغه یکی دیگرو نداشته باشم..و برای همین تموم کردم که راحت شم

معیارامو نداشت یعمی اینطوری نبود بگم بعد کنکور بیاد خواستگاری یه پسر بچه ننه😂

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت