2777
2789
عنوان

قطع رابطه

931 بازدید | 43 پست

خواهرمن سالهاى سال تلاش ميكرد كه بچه دارشه و نميشد،من پارسال ازدواج كردم ونه ماه بعد بچم به دنيا اومد!ناخواسته ولى خداروشكر الان راضيم.خواهرم كه فهميد خيلى ازم دورى كرد،ميفهميدم ناراحته.با دورى كردنش عذابم ميداد و همش گريمو درمى آورد.تا اينكه خودش بعد ٩سال باردار شده.من نميتونم كاراشو فراموش كنم و هنوز مثل خودش حتى يك بارهم به ديدنش نرفتم.فراموش كردن بدى هاش دل بزرگى ميخواد.خيلى ناراحتم ولى ميخوام مثل خودش باشم.شما بوديد كار ديگه اى ميكرديد؟

خیلی سخته ،واقعا نمیدونم چیکار میکردم

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم با سر میدویدم تا خونش 

شما جای او نبودی که 9 سال چشم انتظار باشی

چطور دلت تا الان طاقت آورده؟ 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اینجاست که آدم باید بزرگی خودش رو نشون بده.درسته کارش اشتباه بوده خییلی ولی درک کن اونم واسش سخت بوده که چرا نباید مثل تو مادر شه.تو بزرگی کن و ببخش بهش نشون بده که دلت چقدر بزرگه و مطمین باش خودش میفهمه چقدررر کارش اشتباه بوده.هیچی نمیتونه بیاد بین رابطه خواهری.ایشالا به اشتباهش پی میبره

یه وقتایی اون طرف مقابل دلیل دیگه ای داره برای کنار کشیدن

شاید نمیخواسته غصه و غمش باعث بشه شما معذب بشی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)