2821
2789
عنوان

دل گرفته

103 بازدید | 13 پست

سلام وروزتون بخیر 

دلم خیلییییی گرفته بیشتر ازهمه ازخدااا💔

بنظرتون اگه کسی که ظاهر خوبی داره ..خانواده موجه وسالمی داره ..شاغل وکارمنده...روابط اجتماعی خیلی خوبی داره..وهمیشه هم مراقب خودش بوده که آدم سالمی بمونه ..درعین اینکه خیلی خواستگار داره وبه همه معرفی میشه ..وپیش دعا نویسم رفته بستگی نداره...چرا تهش به ازدواج نمیرسه..سوره ..دعا ...نذر..چله ...نمازی نمونده که نخونده باشم ..ولی نمیدونم چرا ازدواج نمیشه ...شاید خیلیاتون بیاین بگین  بابا ازدواج کرده هاش چکار کردن..خیلیا درحسرت طلاقن ..مهم اینه مستقلی ..دستت تو جیب خودت برو عشق وحال کن ..ولی واقعا خستم ...خستهههه 💔احساس میکنم تو سرنوشتم ازدواج نیست ..من واقعا دوسدارم ازدواج کنم ولی نمیدونم چرا نمیشه ..💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخ شرایط منم مثل تو😔😔😔😔

یعنی خواستگارایی دارم که یکی میشنوه همه بهم میگن خاک برسرت که بازم فلانی رد کردی؟؟ تو دیگه چی میخوای؟؟؟ همه شغل خوب ..درامد خوب...خانواده خوبی دارن ...همه هم ازمن خیلیییی خوششون میاد ..ولی نمیشه💔واقعا بریدم 

یعنی خواستگارایی دارم که یکی میشنوه همه بهم میگن خاک برسرت که بازم فلانی رد کردی؟؟ تو دیگه چی میخوای ...

دقیقا مال منم همینجوریه 

نمی دونم حتی دعا هم گرفتم نشد 😔😔😔😔

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
دقیقا مال منم همینجوریه نمی دونم حتی دعا هم گرفتم نشد 😔😔😔😔

ای کاش کسی میتونست بهمون کمک کنه..روزی نیست با خدا حرف نزنم ..همش میگم  منی که اینقدر مراقب خودمم ...دوستم عاشق کسی باشه ..طرف به من پیشنهاد بده ..بخاطر اینکه دل دوستم نشکنم واحساس خورد بودن بهش دست نده ردش میکنم ..نباید به من یک خوشحالی بده؟؟؟ حتما باید سنگدل باشی..لاشی باشی..تیغ بزنی،؟؟ با صد نفر باشی تا خواستت براورده شه؟؟؟ 

ای کاش کسی میتونست بهمون کمک کنه..روزی نیست با خدا حرف نزنم ..همش میگم منی که اینقدر مراقب خودمم .. ...

باور کن اگه مام مثل اونا لاشی باشیم خدا میزنه پس کلمون 

باور کن اگه مام مثل اونا لاشی باشیم خدا میزنه پس کلمون

من ناشکر نیستم نذر هایی کرذم  تو زندگیم ..که خدا اونارو شنیده ..حاجتمو داده ..همونارو واسه ازدواجم نذر میکنم ..میشه محال ترین آرزوم ...چله ۸۰ درصد سوره قران ..نماز حضرت زهرا..جعفر طیار ..زیارت عاشورا حق شناس..زیارت عاشورا بدون نماز..انواع واقسام دعا ها..انواع واقسام نذر هااانشد که بشه ....💔

من ناشکر نیستم نذر هایی کرذم تو زندگیم ..که خدا اونارو شنیده ..حاجتمو داده ..همونارو واسه ازدواجم ن ...

منم خودم الان تو چله زیارت عاشورا هستم 

مشکلی که خدا سکوت میکنه بنده خدا میتونه چیکار کنه؟؟

نه عزیزم گاهی ادم با حرف زدن سبک میشه.

با چهار نفر حرف میزنه یه راه پیدا میسه...بهتر از توو خلوت موندن و خود خوریه ک اخرش بشه بیماری اعصاب