2777
2789
عنوان

لرزش دستام

98 بازدید | 13 پست

هنوز فقط ۱۶ سالمه اما دستام عین ۵۰ ساله ها میلرزه

واقعا اعصابم خرابه‌. تقریبا دوسه ساله اینطورم

بیشتر دست راستم میلرزه ک در اصل دست راستم من یعنی همه کارام با اونه... یا وقتایی ک میخام عکس بگیرم یا چیزی از بس دستام میلرزن عکسا تار در میان

طبیعیه؟؟ چیکار کنم

قرص مصرف میکنی؟

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به آزمایش تیرویید و ویتامین بده.یه دکتر مغز و اعصاب هم برو

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

نه فقط قرص اهنک چون پری میشم میخورم

من کمبود ویتامین داشتم اینجوری میشدم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

چه ویتامینی؟

باید ازمایش بدی معلوم میشه