2777
2789

من مقصر اشتباهات شوهرم بود و ب اینجا رسیدم‌با اینکه هیچ تقصیری نداشتم اما همش ی‌حس عذاب وجدان 

افسردگی خودسرزنشی دلتنگی همه چی

عصن حالم خوش نیس

میشه از تجربیاتتون بگید؟

چقد زمان برد بهترشدید؟فراموش کردید؟

مثلا این اخرسر ک‌شروط گذاشتم قبول نکردن

ایندفه میگم نباید شرط میذاشتم

از بس‌ک جدایی برام سخت بود

همش ازین فکرا خسته شدم

دوست دارم مث قبل بدون فکر زندگی‌کنم

عقد‌بودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علت جدایی چی بود

شوهرم تو سایتای شرط بندی بود خونه باخت

بعد عقد فهمیدم بیشفعالی داره  و افسردگی دارو میخوره ده ساله نگفتن

قبلن اعتیاد ب شیشه داشته نگفتن

بعد باختن خونه خودکشی کرد

ی‌بارم مصرف داش تو عقد گف لغزشی بوده کلا خیلی میترسیدم ادامه بدم 

مهریه بخشیدم

اخر سر ک کلی اصرار کرد شرط حق طلاق و ملک کذاشتم قبول نکرد‌مجبور شدم جداشم😔

من بعد ده سال جدا شدم والا حالم از اول خوب بود 😃من دختر مستقل و قوی هستم الانم دوس پسرمو دارم خیلی ...

خوشبحالت کاش منم قوی بودم حالم از خودم بهم میخوره با اینهمه مشکل و دروغ ک بهم گفتن هنوز دوسش دارم😔

شوهرم تو سایتای شرط بندی بود خونه باختبعد عقد فهمیدم بیشفعالی داره و افسردگی دارو میخوره ده ساله نگ ...

بهترین کارو کردی اصلا هم بهش فک نکن،اون این کارا رفته بوده تو خونش،خودشم میدونسته ک نمیتونه ادامه نده،قبول نکرده

من بعد ۲ماه عقد بودم جدا شدم برا همین درکل وضعیتم خیلی راحت تر از شما بود، اما اونجایی تونستم بگذرم ...

میشه تعریف کنی ماحراتو؟

منم تو نظربالا گفتم علتو

خدامادرشو نبخشه ک با‌دروغ اومدن جلو

بهترین کارو کردی اصلا هم بهش فک نکن،اون این کارا رفته بوده تو خونش،خودشم میدونسته ک نمیتونه ادامه ند ...

دست خودم نیس همش میگم کاش ب شرط میذاشتم ی فرصت دیگ میدادم با اینکه خیلی فرصت دادم‌تو‌ی سال

اما خب میگم اخرین فرصت

مشاورم گفت این شخصیتشه تغیر خیلی سخته

اما خودش گف وقتی قصدت جدی شد برا حدایی قدرت دونستم و‌برگرد و چقد اشتباها کردم گفتم شاید فهمیده

همون بهتر که جداشدی منم جداشدم تو عقد البته نه الان سال‌ها پیش

خیلی سخته جدایی

هنوز‌میگم‌تو اون زندگی میموندم بهترم بود درد جدایی نمیکشیدم😔شکست بزرگیه بخصوص اگ طرف مقابلم دوست داشته باشی

خیلی سخته جداییهنوز‌میگم‌تو اون زندگی میموندم بهترم بود درد جدایی نمیکشیدم😔شکست بزرگیه بخصوص اگ طرف ...

بله خیلی سخته ولی با گذر زمان فراموش میشه فقط بیکار نباش که این دوران بگذره 

دست خودم نیس همش میگم کاش ب شرط میذاشتم ی فرصت دیگ میدادم با اینکه خیلی فرصت دادم‌تو‌ی سالاما خب میگ ...

بیخیالش،حتما مشاوره برو حالت اصلا خوب نیست ها،فک کنم دلت میخواست بری بعد چند سال بکارتتو آرت می‌گرفت ی بچه هم میداد بغلت به همون کثافت کاریاشم ادامه میداد؟؟؟اینو میخوای؟ اونوقت هم میگفتی کاش بچه نداشتم طلاق میگرفتم ولش کن بره گمشه،لیاقت تو بیشتراز این حرفاست