2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی به شخصیتش داره . فقط مسائل مالی رو مد نظر قرار نده . مثلا معلم شاید بتونه معلم خصوصی هم بشه درامدش خوب بشه ولی وکیله خانواده دار نباشه و غرور کاذب داشته باشه یا مشکل اخلاقی داشته باشه ....خلاصه اول به شخصیتشون توجه کن گول پرستیژ وکیلارم نخور که من خودم زیاد باهاشون سروکار دارم

قطعا اونی که ایمانش قوی تره و اخلاق بهتری داره 

چون بعد ازدواج و تو خونه 

مهم نیست که شغل همسرت چیه 

مهم اخلاقشه که چقدر مهربون و خانواده دوست و اهل کار و تلاش باشه ...

و بفکر رفاه و آسایش خانواده

معلم که درامد نداره

وکیل هم دهن آدمو موقع ازدواج سرویس میکنه

مردا همینجوری قانون به نفعشونه فک کن قانون رو بلد هم باشن

هر کسی که وکیل نبوده و با وکیل ازدواج کرده به فنا رفته 

مگه اینکه اصن آدم افسانه ای باشه و خیلی خوب باشه و عقاید ضد زنی نداشته باشه بر خلاف باقیشون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

معلم

خیلی وکیل زیاد شده.ممکنه یه ماه یه پرونده دستشون بیاد50تومن100تومن دربیارن چند ماه هیچی.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

بستگی داره وکیل بعنوان یک شغل آزاد محسوب میشه و میزان درآمد مربوط به معروف بودن و کاربلدی و تعداد پرونده های برنده ی فرد هست معلم هیچ وقت بیکار نیست و راحت می‌تونه با وقت خالی که داره شغل دوم داشته باشه ولی وکیل درآمدش متغیره 

معلمخیلی وکیل زیاد شده.ممکنه یه ماه یه پرونده دستشون بیاد50تومن100تومن دربیارن چند ماه هیچی.

خب تو یک ماه ۵۰ در بیارن معلم تو یک ماه صدشو بزاره۲۰ بیشتر در نمیاره که مگه نه

.

نه نمیخام ازدواج کنم کلا میگم درآمد کدوم بهتره

خب چرا پس درقالب ازدواج میپرسی😂

درآمد معلم 12-15 تومن درماهه مگر کلاس خصوصی بگیره یا مثلا دبیر کنکوری خفن معروف باشه که درآمدش خوب بشه

وکیلی که عرضه داره و کارش خوبه درآمدش خیلی بیشتره

خب چرا پس درقالب ازدواج میپرسی😂درآمد معلم 12-15 تومن درماهه مگر کلاس خصوصی بگیره یا مثلا دبیر کنکور ...

میخام بدونم کدوم جذاب تره که همه اخلاق و ادب مد نظرشونه😑🤣

پس وکیل بهتره اره؟؟؟

.