هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تااولشه برو دکتر اصلاخوب نیس اینجوری امرو فردانکن ک مث من بشی ۵سالونیم شده و خبری ازبچه ام نیس پریودی منظم بچه میاد خراب باشه اصلاممکنه یاعسه ام بشی
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
جدا از هرچیزی واقعاااا دکتر پژومند کارشون خیلی خوبه چون که من واقعا امیدی به درمان نازاییم نداشتم اما این دکتر با استفاده از روش های مخصوص خودش این مشکلمو که سالها باهاش رو به رو بودم و هیچ دکتری نتونست حلش کنه رو برطرف کرد. واقعا ازشون ممنونم . من تا 2 ماهه دیگ صاحب اولین فرزندم میشم دوستان.