2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا تقصیری نداره، بنده‌ها در حق هم ظلم میکنن

یکی میاد ی دورغی میگه یا ی چیزی رو پنهون میکنه ی خانواده تا هفت نسل بعدش ضرر می بینه

یا یه نفر کاهلی حق کسی رو میخوره میگه این همه کردن بذار منم بکنم بدرک ک‌بقیه ضرر کنن فقط‌و‌من خانوادام اکی باشیم حله

اگر همه انسانیت رو رعایت میکردن دنیا بهشت بود

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خدا تقصیری نداره، بنده‌ها در حق هم ظلم میکننیکی میاد ی دورغی میگه یا ی چیزی رو پنهون میکنه ی خانواده ...

به نظرت نمیتونه به این دلیل باشه که خدا ظالما رو بیشتر دوستشون داره البته چون خودشم ظالمه

به نظرت نمیتونه به این دلیل باشه که خدا ظالما رو بیشتر دوستشون داره البته چون خودشم ظالمه

نمیدونم منم موندم، ازش خیلی گله دارم ولی خب نمیشه گفت خدا ظالمه بنظرم رفته رو مود بیخیالی دیگه نمیخواد ظالما رو سنگ کنه. میشه گفت عدالت رو برقرار نکرده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خب کسی که عادل نباشه قطعا ظالمه

نه قطعا، مثل مادری ک بین بچه‌هاش فرق میذاره ولی بازهم نمیتونه از همه بچه‌هاش دست بکشه ولی خب یکی براش عزیزتره.

نه قطعا، مثل مادری ک بین بچه‌هاش فرق میذاره ولی بازهم نمیتونه از همه بچه‌هاش دست بکشه ولی خب یکی برا ...

خب در این حالت خدا دروغگوه چون گفته من بین بنده هام فرق نمیزارم

خب در این حالت خدا دروغگوه چون گفته من بین بنده هام فرق نمیزارم

اره این رو بیشتر قبول دارم چون گفته من عادلم و عدلی نداره لاقل توی این دنیا که عدلی نیست