خودش تا حالا چند دفعه به شوهرم گفته که نمیدونم به من چی میگه مامان حاج خانوم هیچی صدا نمیکنه منم الکی به شوهرم میگم مامان بهش میگم ولی واقعا تا حالا بهش نگفتم مامان خیلی برام سخته برای کسی که هیچ زحمتی نکشیده بگم مامان
گفتم: خسته و دل شکسته ام!
گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید”
سوره زمر _ آیه ۵۳
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
منم خاله میگفتم البته الان که یکسال ونیم گذشته ازش بدی دیدم دیگه خاله هم شاید نگفتم 😒
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
منم ميگفتم مامان تا چند سال اما نامادريم در حق بچش اين زخما رو نزد در نتيجه با يه جرخش نامحسوس شد حاج خانوم و خيلي مواقع هيچي صداش نميزنم ميرم كنارش كارمو ميگم
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیمهزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نامحقیقت
البته از اولم نظر اين بود فقط مادره كه زحمت كشيده همسرم ميتونه بهش بگه قرشته پرنسس ولي نعمت ، امامادري نديدم كه يكسال به دخترش زنگ نزنه ،