2777
2789
عنوان

چطوری نخ بدیم

117 بازدید | 10 پست

سلام ، من از یه آقایی خوشم میاد ، دوتامونم کارمندیم ولی تو اداره های جدا کار میکنیم ، چه طوری بهش نخ بدم که هم خوب باشه هم ارزشمو نیاره پایین ؟ اینم بگم که هیچ بهانه‌ای پیدا نمیکنم که برم منو ببینه ،منو ندیده تا بحال، اینستاشم دارم ولی چون یه سری درخواست داده بود و من قبول نکرده بودم ، الان قبول نکرده درخواستمو 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

اگه دیده باشتت و تو رابطه نباشه خودش درخواست میده اگرم خوشش نیومده که دیگه هیچی

مشکل اینجاست که منو به اسم میشناسه چون همکاریم اما تا به حال ندیدتم ، نمیدونم چطوری خودمو بهش نشون بدم

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینجاست که منو به اسم میشناسه چون همکاریم اما تا به حال ندیدتم ، نمیدونم چطوری خودمو بهش نشون ب ...

به یه بهونه ای برو محل کارش سر صحبتو یجور باز کن با متانت و حیا برخورد کن آروم و ریلکس صحبت کن انشالله که هرچی به صلاحته اتفاق میوفته عزیزم. 

به یه بهونه ای برو محل کارش سر صحبتو یجور باز کن با متانت و حیا برخورد کن آروم و ریلکس صحبت کن انشال ...

به نظرت یه دفعه کافیه یا چند بار برم بیام ؟ حس می‌کنم پسرا با یه بار دیدن هیچ احساسی پیدا نمی کنن

به نظرت یه دفعه کافیه یا چند بار برم بیام ؟ حس می‌کنم پسرا با یه بار دیدن هیچ احساسی پیدا نمی کنن

شما و ایشون چندسالتونه؟

ببین با ی بار دیدن اوکی میشه باید ی جوری باشه ک تو ذهنش بمونی

شما و ایشون چندسالتونه؟ببین با ی بار دیدن اوکی میشه باید ی جوری باشه ک تو ذهنش بمونی

نه بابا ، درسته قیافم بد نیست ، ولی سیندرلا هم نیستم که ، تازه احساس میکنم یکی تو زندگیشه که فالو نکرد منو، من 24، اون 27، آخه چه جوری تو ذهنش بمونم، چی بهش بگم ، نمیتونم بهش حرف عاشقانه بزنم که...

نه بابا ، درسته قیافم بد نیست ، ولی سیندرلا هم نیستم که ، تازه احساس میکنم یکی تو زندگیشه که فالو نک ...

تو رو خدا اگه چیزی بلدید یادم بدید ، اصلا هیچ پسری ازم خوشش نمیاد، چه جوری باهاش برخورد کنم ، ای خدااا