2777
2789
عنوان

مشکلات همسر

549 بازدید | 35 پست

سلام خانما 

من همسرم خیلی اذیتم میکنه فهمید باردارم منو از خونه پرت کرد بیرون و کلی بددهنی کرد بهم و گفت از تو بچه نمیخوام من اومدم خونه ی مادرم اینا نزدیک دادگاه مهریه بود اومد دنبالم و التماسم کرد الان دادگایی گذشته و خبری ازش نیست من چیکار باید کنم ؟آیا درسته برگردم به زندگیی ک نخواسته از من بچه داشته باشه و حتی ب همه زنگ میزد که برا خانومم قرص سقط جنین جور کنید بچمونم پسره الان ۵ ماهمه ایا درسته برگردم همه میگن برگردی درست میشه چون بچه داری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای مردی که به بقیه زنگ میزنه برا زن من قرص سقط جنین جور کنین یه جو شرف و غیرت و انسانیت نداره

از این آدم نه شوهر خوبی در میاد نه پدر خوبی 

اگه قرار بود مردا بعد اومدن بچه خوب بشن انقد پدر روانی تو مملکت نداشتیم 

حتما برید پیش روانشناس خانواده بببنید این مرد صلاحیت یه زندگی رو داره یا نه

مرد تو زندگی باید تکیه گاه آدم باشه یعنی چی پرتتون کرده بیرون

مگه قاتلید بچه ای که نصف بیشتر عمرشو تو بدن شما گذرونده و ۴ ماه دیگه میتونه نفس بکشه و بغلش کنید رو بفرستید زیرخاک؟

حتما برید پیش روانشناس خانواده بببنید این مرد صلاحیت یه زندگی رو داره یا نهمرد تو زندگی باید تکیه گا ...

اون آقا از من میخواست بچه رو سقط کنم بهم میگفت تو هرزه ای من همش ۱۶ سالمه با این سن کم چه هرزگی میتونم داشته باشم خواهرش رفته بود براش زن صیغه کرده بود که منو فراموش کنه ۴ روز بعد عروسیم گردنشو کبود دیدم و پرتم کرد بیرون باز 

از طلاق خیلی میترسم حس میکنم یه چیزیه ک تو مملکت نمیتونم سر بالا بگیر

این چرت و پرتها چیه

الان طبق آمار توی ایران نصف ازدواجها منجر به طلاق میشه

پس نصف مردم باید گردن شکسته راه برن

بماند که اصلا دلیل انتخاب همچین مرد عجیب غریب و عوضی چی بوده

و خدا برای من کافیست.....

۱۶ سالت اصلا چرا ازدواج کردی حالا که ازدواج کرد چرا حامله ای

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊