2777
2789
عنوان

رسما دارم از وسط نصف میشم

212 بازدید | 19 پست

من باز جَو گیر شدم و زنگ زدم مهمون دعوت کردم ساعت ۱۰ رفتم خرید سوپر مارکتی و ۱۱ برگشتم و از ساعت ۱۲ تا الان داشتم تو اشپز خونه شام و دسر درست میکردم و اشپز خونه جمع و جور میکردم 

هنوز باید میوه بخرم و بشورم 

و بقیه خونه رو هم جمع کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از مهمونی دادن متنفرم 

سالی شاید دو سه بار مهمون داشته باشم اونم خونواده هامونن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
چطوری مهمون دارید همون روز خرید میکنید کارتونم میکنید آشپزی میکنید

منم همینم 

خیلی سخت میشه

عصبی میشم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
حتما بچه نداره😂

با بچه که اصلا نمیشه ولی من بچه هم نداشتم رو اصول بودم اصلا دقیقه نودی نیستم با اینکه دستم کند نیستا یعنی دو ساعته همه کارامو میکنم ولی ترجیح میدم با برنامه پیش برم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
با بچه که اصلا نمیشه ولی من بچه هم نداشتم رو اصول بودم اصلا دقیقه نودی نیستم با اینکه دستم کند نیستا ...

ما کلا رسم نداریم دعوت کنیم مثلا هرکی خونه کسی بخواد بره دوساعت قبلش زنگ میزنه خبر میده.برنامه به کار نمیاد مگه تولدی چیزی بخوایم کسی دعوت کنیم

ما کلا رسم نداریم دعوت کنیم مثلا هرکی خونه کسی بخواد بره دوساعت قبلش زنگ میزنه خبر میده.برنامه به کا ...

نه ما از این تیپ آدمای سر زده نیستیم هممون دعوتی و با برنامه ایم 😂😂

بلندترین فریاد من سکوت من است...
2790
2778
2791
2779
2792