2777
2789
عنوان

از بی مهری همسرم غصه م گرفته

287 بازدید | 15 پست

۱۰ ماهه عقدیم. هرچی بهش گفتم واسه رفتن به خونه و زندگی خودمون یکاری بکن اما هیچ کاری نکرد و با اینکه ۵ ساله پیاده روی اربعین رفته امسال هم رفت. اینهمه مردم با شوهرشون تصویری تماس برقرار میکنن اما اون دو روزه رفتم فقط روزی یکی پیام رسمی داده سلام عرض ادب در حرم موسی کاظم هستم جات خالی

خیلی غصه میخورم همش گریه میکنم که اصلا آدم حسابم نمیکنه هیچکی به فکر سر و سامون گرفتن من نیست 

من حساسم یا شما باشین  هم ناراحت میشین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دهن شوهرمو سرویس کردم سر رفتن که نره ولی فردا میره گفتم تا رسیدی یه خط میخری هروقت من زنگ زدم باید جواب بدی کلی دعوا کردیم من اصلا نمیتونم سکوت کنم چه خوبه میتونی چیزی نگی 

حق داری 

امام حسین به خانواده اش اهمیت میداد و در این راه شهید شد

و حالا رفته اربعین چی رو یاد بگیره

۵ساله تظاهر راه میره🥺🥺

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹

من به شوهرم پیام محبت آمیز میفرستم اون میگه مرسی😂

یا نهایت استیکر میوه و شیرینی و جوجه و این چیزا میفرسته. بعضی از مردا این شکلی هستن بلد نیستن و نمیخوان یاد هم بگیرن

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐

بهش بگو به همون حرم که رسیدی، برو یه گوشه بشین ببین امامت ازت راضی ه که حق زنتو نادیده گرفتی، بعد پاشدی اومدی اینجا یا نه؟‌ 

به جای پیاده روی، برو زندگی دختری رو که به خودت وابسته کردی، سر و سامان بده. یا حداقل یه ابراز علاقه ای بکن

من خیلی بحث کردم باهاش سر این موضوع اما دیگه خسته شدم

منم هرسال دعوا میکنم که یه وقت خوش به حالش نشه 😂امسال گفتم بده ۱۲۰ سال رفتی اونور گفتن فقط ۲،۳ تا زیارتت قبول بوده نگی چرا چون من راضی نبودم بری 

منم هرسال دعوا میکنم که یه وقت خوش به حالش نشه 😂امسال گفتم بده ۱۲۰ سال رفتی اونور گفتن فقط ۲،۳ تا ز ...

بخدا ۱۰ ماهه عقدم هفته ای یه بار میاد منو ببینه

منم خسته ام میخوام برم سر زندگی خودم کلافه ام از دستش

بخدا ۱۰ ماهه عقدم هفته ای یه بار میاد منو ببینهمنم خسته ام میخوام برم سر زندگی خودم کلافه ام از دستش

از اول شرط نکرده بودی کی عروسی بگیرید؟من از اول گفتم ۳ماه فقط عقد میمونم همون شب که اومدن واسه اولین بار مامانم گفت ما رسم صیغه نداریم تاریخ مشخص کنید واسه عقد تایم عقدهم باید کوتاه باشه