2777
2789
عنوان

تیکه مادرشوهرم

1232 بازدید | 48 پست

از وقتی ک بچه دار شدم دیگ عقب ماشین میشینم ک راحت شیر بدم 

مادرشوهرمم از وقتی ک نامزد شدم ی بارم جلو ننشسته میگه حالت تهوع میگیرم چند هفته پیش میخواستیم بریم پیکنیک گفتم تو باماشین اون یکی پسرت بیا من عقب ماشین بچه رو میخوابونم انگاری بهش برخورده این حرفم 

دیشب میرفتیم پارک با ماشینمون اومد گف ب شوهرم من میام جلو بشینم شوهرم گف مگ عقب جا نیس برو عقب بشین 

اومد نشست گف الان راه نزدیک عقب نشستم راه های دور جلو میشینم عروسم راحت تر بخوابه عقب دراز بکشه با یه قیافه ...

منم گفتم مگ من دراز میکشم بچه رو میخوابونم 

اصلا جوابم نداد 

انقد جلو ننشستم میخواد بهم حرص بده جامو ازم بگیره جلو بشینه

شما بودین چی میگفتین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه جا نبود گفتی برو بشسن تو ماشین اونیکی پسرت 

خب ناراحت شده بیچاره 

ولی چه مصیبتی شده این صدنلی ماشین 

یکی میگه چرا مادرشوهرم جلومیشینه یکی میگه چرا عقب 😂😂

بدبختا نمیدونن چیکار کنن ازدست عروسا

...

چه عجیب همه سر صندلی جلو دعوا دارن شما عقب 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من باشم میرم جلو میشینم بچمم یه حرکتی میزنم براش پشت با بالش و تشک جا درس میکنم احدی دیگه نتونه پشت بشینه ببینم میخوان چه غلطی کنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان کجا تیکه بود ؟!! تیکه هم نباشه تیکه می‌سازید ها 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من بلاخره نفهمیدم جلو ماشین و پشت ماشین چه فرقی باهم دارن؟

نگین حرف احترامه،احترام به اینجور چیزا نیست ،در حد یه تعارفه فقط،

این جامو گرفت ،اون جلو نشست،اصلا خیلی خنده داره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

شما خودت نمی شینی چشم هم نداری بذاری مادرش بشینه؟!!!

به مادر همسرت می گی با ما نیا که چون شما خودت جلو نمی شینی ایشون هم توی ماشین نشینه؟!!!

نظرتون چیه کمی بزرگتر بشید؟!!

یا اول بزرگ بشید و بعد ازدواج کنید؟!!!!

شما خودت نمی شینی چشم هم نداری بذاری مادرش بشینه؟!!!به مادر همسرت می گی با ما نیا که چون شما خودت جل ...

تیکه هم ننداخته می‌گه چهره اش یه جور کرد دیگه در اون حد هم مردم اختیار ندارن

من باشم میرم جلو میشینم بچمم یه حرکتی میزنم براش پشت با بالش و تشک جا درس میکنم احدی دیگه نتونه پشت ...

وا 

عروستون اینکارو کنه و پدرتون ماشین نداشته باشه که با مادرتون جایی برن 

خودتون دلتون نمیگیره؟؟چقد بدجنسین خدایی

...
شما خودت نمی شینی چشم هم نداری بذاری مادرش بشینه؟!!!به مادر همسرت می گی با ما نیا که چون شما خودت جل ...

خب اون جلو نمیشینه ک بگم بیا عوضش پدرشوهرمو ما برداشتیم ک جلو بشینه اونم با اون یکی پسرش رف عقب نشست