2777
2789
عنوان

روز دلگیر

254 بازدید | 39 پست

اومدم شهرستان پیش مامانم اینا. از شوهرم دورم اون کار داشت نیومد. چند روزه اینجام دلم خیلی گرفته. امروز از همه روزا بدتر. همه رفتن بیرون هرچقدر اصرار کردن من نرفتم حوصله نداشتم. همش خواب بودم امروز بعدم تنها نشستم گریه کردم 😔 هی یه روز خوبم یه روز بد. باز فکرای بد اومدسراغم امروز. چرا حامله شدم. چرا شکمم گنده شده. حالا به دنیا بیاد چی میشه. زایمانم چطوره. از پسش برمیام. بچه داری حتما خیلی سخته. اونم دست تنها... 😟

وااا این همه آدمه بچه بزرگ کردن تو از چی می ترسی مگه چیزیت از بقیه کمتره

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد به نفس داشته باش دختر هیچی نمیشه همش به خوبیو خوشی میگذره میره

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  
وااا این همه آدمه بچه بزرگ کردن تو از چی می ترسی مگه چیزیت از بقیه کمتره

اوهوم. همش فکر میکنم بلد نیستم.دست تنهام. مامانم نمیتونه بیاد خودش مریضه به زور راه میره.خواهرام گرفتارن. فقط مادرشوهر و یه خواهرشوهرم هستن اونام گرفتاری خودشونو دارن 😢😢

اعتماد به نفس داشته باش دختر هیچی نمیشه همش به خوبیو خوشی میگذره میره

اینقد فکرای مختلف میکنم گریه م میگیره. زایمانمو چکار کنم. اون موقع هم هیچکس نیست. اصلا آمادگی بارداری و بچه نداشتم. بعد هفت ماه هنوز برام سخته باورم نشده 😔

اوهوم. همش فکر میکنم بلد نیستم.دست تنهام. مامانم نمیتونه بیاد خودش مریضه به زور راه میره.خواهرام گرف ...

خب مگه همه از اول بلد بودن

یاد میگیری چیزی نمیشه ماشالله تن سالم داری عقل و هوش داری سریع یاد میگیری 

خب مگه همه از اول بلد بودن یاد میگیری چیزی نمیشه ماشالله تن سالم داری عقل و هوش داری سریع یاد میگیر ...

ینی واقعا میشه؟ حس میکنم می میرم آخر 😢

اینقد فکرای مختلف میکنم گریه م میگیره. زایمانمو چکار کنم. اون موقع هم هیچکس نیست. اصلا آمادگی باردار ...

ببین آمادگی نداشتنو باید قبلا فکرشو میکردی حالا که بارداری بنداز دور این فکرارو مطمئن باش بچت به دنیا میاد عاشقش میشی بعدم مگه قراره مامان آدم آدمو بزائونه؟

یه چند روز اول یکی بیاد پیشت بعدش خودت عین فرفره راه میفتی

ببین آمادگی نداشتنو باید قبلا فکرشو میکردی حالا که بارداری بنداز دور این فکرارو مطمئن باش بچت به دنی ...

واقعا؟ ینی خودم میتونم همه کارامو کنم؟ نمیدونی چقدر دلم گرفته...

اووووه من فکر کردم خدایی نکرده مشکل خاصی داری. خدا رو شکر کن لیاقت داشتی مادر شدی این فکرا چیه اینهمه چیکار کردن یکی هم شما خدا بزرگه از بیکاری به این چیزا فکر میکنی خودتو مشغول کن. غصه نخور نی نی ناراحت میشه   

خدای مهربونم نی نی رو برام حفظ کن و سالم و سلامت تو بغلم بذارش.
ینی واقعا میشه؟ حس میکنم می میرم آخر 😢

واااا چرا نشه

اتفاقا تو قوی تر از بقیه مادرا میشی 

آدم باید زرنگ باشه نباید خودشو بندازه الان که تو اینترنت هرچیم بخوای سریع سرچ میکنی پیدا میکنی از قدیما خیلی راحت تره

چرا نشه؟ببین من مجردم ولی یه بچه رو از روزی که به دنیا اومد تا ۴۰ روز پیش منو مامانش بود

مامانش که کلا بچه میزد زیر گریه الکی گریه میکرد من سنی نداشتم از پس بچه بر می لومدم تو چرا بر نیای چیزی از بقیه کمتر داری؟

اووووه من فکر کردم خدایی نکرده مشکل خاصی داری. خدا رو شکر کن لیاقت داشتی مادر شدی این فکرا چیه اینهم ...

آره از بیکاری هم هست. کلا بی حال و حوصله ام. دست و دلم به هیچی نمیره. نی نی فکر کنم مثه من امروز حال نداره کم تکون خورد

واقعا؟ ینی خودم میتونم همه کارامو کنم؟ نمیدونی چقدر دلم گرفته...

اره به شرطی که الکی خودتو نندازی خودتو سفت و محکم بگیر تو فقط یه هفته نیاز داری یکی باشه نصفش که همیرت هست بقیشم حتی اگه کسی نباشه از پسش بر میای بچه نوزاد همش خوابه پا میشه شیر میخوره میخوابه😍

واااا چرا نشه اتفاقا تو قوی تر از بقیه مادرا میشی  آدم باید زرنگ باشه نباید خودشو بندازه الان ...

فکر کنم پس همه مامانا حساس میشن و دلشون میگیره چه موقع بارداری چه وقتی زایمان کنن. میگم منم یه روز اینقد بهم ریخته ام یه روز دیگه کاملا امیدوار. نه چیزی کم ندارم. فقط الکی غصه میخورم 😑