2777
2789
عنوان

کاش پسر بودم

172 بازدید | 12 پست

خسته شدم از دختر بودن همش باید به تیپ و ظاهرت برسی و جذاب و خوشگل باشی مراقب باشی سنت بالا نره و زیباییت رو از دست ندی 

اگه خواستی ازدواج کنی باید بمونی تا مثل یک کالا بیان ببرنت 

کوچک ترین حرکتی انجام بدی برچسب هرزه بودن میخوری 

برای اینکه پاتو از خونه بزاری بیرون باید از بیست نفر تایید بگیری 

بعد ازدواج هم پسر بزایی هم دست پختت خوب باشه هم نجیب و آفتاب مهتاب ندیده باشی 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

حق تاابدددددد

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اینا قانون نیست میتونی ازشون پیروی نکنی

کدومش قانون نیست ؟ اگه خوشگل نباشی هیچ کس حتی همجنس هات بهت احترام نمیزارن 

تو همین نی نی سایت هر کاری کنی میگن هرزه ای 

هزار تا تاپیک هم میبینی فقط دنبال پسر زایی هستن 

تو ایران این بدبختی هست پسر بودنم دردسر داره دیگه هی باید فکر کار باشیو خونه بخریو ماشینو

والا کار و ماشین رو که با تلاش بدست میاری بلاخره 

چه ۳۰ سالت باشی چه ۲۵ چه ۳۵ فرقی نمیکنه 🥲🚶‍♀️

والا کار و ماشین رو که با تلاش بدست میاری بلاخره چه ۳۰ سالت باشی چه ۲۵ چه ۳۵ فرقی نمیکنه 🥲🚶‍♀️

خ من الان ۳۵ سالمه بزور تونستم یه ماشین بخرم عمرمم تمام شده  و میترسمم زن بگیرم با این وضع اقتصادی دیگه امیدی به زندگی نیست 

کدومش قانون نیست ؟ اگه خوشگل نباشی هیچ کس حتی همجنس هات بهت احترام نمیزارن تو همین نی نی سایت هر کار ...

منم خوشکل نیستم و برام عادی شده چون توی این جامعه زندگی میکنم 

میتونی رو خودت کار کنی ورزش کنی درس بخونی و‌ تنهایی به موفقیت برسی

کاربری دست ۵ نفره🥴

کدومش قانون نیست ؟ اگه خوشگل نباشی هیچ کس حتی همجنس هات بهت احترام نمیزارن تو همین نی نی سایت هر کار ...

اینا و خوبه دیروز تاپیک زدن سبزه یا سفید همه گفتن زن باید سفید باشه 😂 گفتم ببخشید دیگه

کاربری دست ۵ نفره🥴

کاش من دختر بودم 😂😂بدون هیچ کارو زحمتی میری سر خونه زندگی ماشین بهت میدن خونه بهت میدن  پول خوب لباس خوب تفریح خوب غذای خوب نه از وضع اقتصادی خبرداری نه از تنشهای کاری 

کاش من دختر بودم 😂😂بدون هیچ کارو زحمتی میری سر خونه زندگی ماشین بهت میدن خونه بهت میدن پول خوب لب ...

نه والا اینجا که من زندگی میکنم از زن هم توقع دارن بره سرکار حداقل اگه نمیره هم باباش پولدار باشه 

پول خوب و تفریح خوب و لباس خوب رو هم به دختری میدن که باباش پولدار باشه 

من میتونم برم بابام رو عوض کنم ؟ ولی شما حداقل میتونید با تلاش خودتون به یه جایی برسین ولی دختر نه تهش فقط با توجه به ظاهر و پول باباش قضاوت میشه 

نه والا اینجا که من زندگی میکنم از زن هم توقع دارن بره سرکار حداقل اگه نمیره هم باباش پولدار باشه پو ...

😐😐 نه اینجا اینجور نیست تازه کمتر کسی میزاره دخترش بره سر کار مگه  دختره خودش بخود