2777
2789

من دندونم رو دو روز پیش عصب کشی کردم بعد الان ورم داره (بیشتر از روز اولش) و هنوز دردم داره

همزمان روز اول عصب کشی، پر هم کرد 

این ورمی که داره مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آموکسی ام نمیتونم بخورم بهش حساسیت بدی دارم چیکار کنم؟؟

اموکسی که خیلی ضعیفه برای ورم دندان 

شما عفونت داشتی و ایشون بدون در نظر گرفتن عفونت عصب کشی کرده و اشتباه دومش هم اینکه همون روز پر کرده 

سریعتر برید پیشش براتون پنی سیلین بنویسه وگرنه که این ورم روز بعد روز بزرگتر و دردناکتر میشه 

دکترت ناشی بوده وگرنه تو یه روز دوتا کار رو انجام نمیدن دارو چی داده بهت ؟

حالا چیکار کنم یعنی برا دندونم بده؟ یا فقط برا خودم درد داره؟

دارو هیچی بهم نداد 

فقط گف تا یکی دو روز بعدش دردش طبیعیه 

خب درد اوکیه ولی این ورم داره قشنگ از رو صورتم مشخصه

حالا چیکار کنم یعنی برا دندونم بده؟ یا فقط برا خودم درد داره؟دارو هیچی بهم نداد فقط گف تا یکی دو روز ...

دندونت که مشکلی نداره و پرشده 

اون ورم بخاطر عفونت هست و هرچه سریعتر باید پنی سیلین و دگزا تزریق کنی تا بدتر نشده 

اموکسی که خیلی ضعیفه برای ورم دندان شما عفونت داشتی و ایشون بدون در نظر گرفتن عفونت عصب کشی کرده و ا ...

اره نسبت به دیروز ورمش بیشتر شده 

مطمن نیستم دکتره امروز هم باشه یا نه 

الان به دندونم آسیبی میزنه؟

اره نسبت به دیروز ورمش بیشتر شده مطمن نیستم دکتره امروز هم باشه یا نه الان به دندونم آسیبی میزنه؟

برو پیشین دکتر دیگه 

چون دکتر خودت قطعا ماست‌مالی می‌کنه 

معاینه ی دندانپزشکی هم هزینه ای نداره ،برات دارو می‌نویسن زودتر خوب میشی 

سر دوستم من این بلا اومد و تو یک روز هم عصب کشی و هم پر کرده بود و زد صورتش ورم کرد و با اینکه آنتی بیوتیک (آموکسی و مترانیدوزال )هم میخورد ولی روز به روز اون ورم بزرگتر و درناکتر میشد و اندازه ی یه سیب گنده شده بود ورم و دیگه دهنش اندازه ی یه نی هم باز نمیشد ،دکترش هم می‌گفت دارو بخور تا خوب شی 

رفت پیش به دندانپزشک دیگه اون براش پنی سیلین و دگزا نوشت و از همون روز ورم شروع کرد به کوچیک شدن و سه چهار روزه خوب شد 

دوست من مرگ رو به چشم دید انقدر که اذیت شد ،نذار به اون مرحله برسه  

برو پیشین دکتر دیگه چون دکتر خودت قطعا ماست‌مالی می‌کنه معاینه ی دندانپزشکی هم هزینه ای نداره ،برات ...

اونجا کلینیک بود که رفتم بیمارستان نبود 

باشه میرم عزیزم 

دوست منم رفته بود کلینیک بعدش رفت مطب یه دندانپزشک دیگه که اون خوبش کرد وگرنه تو اون کلینیک اصلا گرد ...

الان یعنی برم پزشک دیگه؟ فک کنم پزشک عمومی هم برم بگم پنی سیلین بنویس مینویسه اره؟ یا قبول نمیکنه؟