hhhhhoooosssin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1434 عنوان کلاس حسابداری 6039 بازدید | 39 پست ببخشید حسابداری کلاسش خوبه برم ، میخوام فن و فوت حسابداری یاد بگیرم مرد 1403/05/29 | 12:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh811sh عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 406 برید آموزشگاه ثبت نام کنید دوره هاش رو و بعد اتمام حتما آزمون فنی حرفه ای بدید تا مدرک فنی حرفه ای بگیرید چون در غیر این صورت از نظر درآمدزایی کمکی بهتون نمیکنه. فعلا هم بهتره از دوره icdl و کارگاه حسابداری و نرم افزار سپیدار شروع کنید این 3 مورد کارایی زیادی دارند. قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود..
hhhhhoooosssin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1434 برید آموزشگاه ثبت نام کنید دوره هاش رو و بعد اتمام حتما آزمون فنی حرفه ای بدید تا مدرک فنی حرفه ای ب ... تو خونه چی اول کامپیوتر و تو خونه هم تمرین کنم یعنی مرد
fatemeh811sh عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 406 تو خونه چی اول کامپیوتر و تو خونه هم تمرین کنم یعنی برای حسابداری کامپیوتر اهمیت داره چون این روزا اکثر کارهای حسابداری و حسابرسی سیستمی شدن اما خب شما باید اول اصول و مفاهیم اولیه حسابداری رو یاد بگیرید و بعد برید سراغ نرم افزار های حسابداری که رایج هستند آموزش ببینید قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود..
hhhhhoooosssin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1434 برای حسابداری کامپیوتر اهمیت داره چون این روزا اکثر کارهای حسابداری و حسابرسی سیستمی شدن اما خب شما ... آها میشه بپرسم شغل شما چیه مرد
fatemeh811sh عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 406 تو خونه چی اول کامپیوتر و تو خونه هم تمرین کنم یعنی هر شرکت، موسسه، اداره، حتی فروشگاه ها و مغازه ها از نرم افزارهای مختلفی برای حسابداری استفاده میکنند. اما رایج ترین نرم افزار سپیدار و هلو هست قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود..
fatemeh811sh عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 406 آها میشه بپرسم شغل شما چیه بیکار 😂من دانشجو حسابداری ام ترم 6 قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود..
hhhhhoooosssin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1434 بیکار 😂من دانشجو حسابداری ام ترم 6 عه چیکار میکنی با اصول حسابداری و حسابداری صنعتی مرد
fatemeh811sh عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 406 عه چیکار میکنی با اصول حسابداری و حسابداری صنعتی نه بابا شما خودت بلدی که 😂🤦♀️الکی اینقدر انرژیمو هدر دادم. الان اسماشون عوض شده الان حسابداری صنعتی دیگه ما نداریم شده بهایابی 1 و 2که در واقع مباحث همون حسابداری صنعتی هست. قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود..
hhhhhoooosssin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1434 نه بابا شما خودت بلدی که 😂🤦♀️الکی اینقدر انرژیمو هدر دادم. الان اسماشون عوض شده الان حسابداری صنع ... خیلی درسای سختی بود یادمه مرد
fatemeh811sh عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 406 خیلی درسای سختی بود یادمه آره واقعا هنوزم سخته اما خداروشکر برای کاردانی بود تموم شدن. الان سخت تر شدن🤦♀️😂 قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود..
hhhhhoooosssin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1434 آره واقعا هنوزم سخته اما خداروشکر برای کاردانی بود تموم شدن. الان سخت تر شدن🤦♀️😂 شما کارای حسابداری فولین مثلا کار با کامپیوتر مرد
fatemeh811sh عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 406 شما کارای حسابداری فولین مثلا کار با کامپیوتر من مدرک icdl رو گرفتم نرم افزار چارگون هم بهش تسلط دارم چون برای کار آموزی اداره ای که رفتم نرم افزارش این بود. قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود..
hhhhhoooosssin مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1434 من مدرک icdl رو گرفتم نرم افزار چارگون هم بهش تسلط دارم چون برای کار آموزی اداره ای که رفتم نرم افز ... چارگون دیگه چه نرم افزاریع icdl کلاس خصوصی داره خوب یاد میدن مرد
fatemeh811sh عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 406 چارگون دیگه چه نرم افزاریع icdl کلاس خصوصی داره خوب یاد میدن یه نرم افزار حسابداری من اداره آب رفتم کار آموزی و نرم افزارشون چارگون بود اتفاقا کار باهاش هم راحت بود فقط بعضی اوقات زمان میبرد تا بیاد بالا. من آموزشگاه ثبت نام کردم خیلی راضی بودم بعد هم آزمون های بنیاد icdl رو دادم مدرکش رو گرفتم و در اخر هم مدرک فنی حرفه ای گرفتم که فنی واقعا سخت بود قشنگ ترین حرفاش، دروغاش بود..