2821
2789
عنوان

خستم از زندگی

102 بازدید | 13 پست

خستم از اینکه هر روز با فکر خودخلاصی از خواب پا میشم

کاشکی ی اتفاقی بیفته واسه مدت طولانی برم کما یا حتی بمیرم

خستم شد دیگه در برابر این بیماری شکست خوردم دیگه نا ندارم 

واسم دعا کنید خدا جونمو بگیره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نکروز وحشتناک بینی هر روز بینیم داره بیشتر تحلیل میره هیچ راهیم نداره درمان شه

چه وحشتناک 

ولی تو حتما آدمی هستی ک میتونی تحمل کنی

اینو جدی بهت میگم خدا آدمای برگزیده رو اینجوری امتحان میکنه منم ی نقص دارم اما دوست ندارم بگم چیه

ولی گاهی احساس میکنم من با بقیه فرق دارم ک خدا برام گذاشته..میدونی ی جورایی اینجوری تسلی پیدا میکنم

نکروز وحشتناک بینی هر روز بینیم داره بیشتر تحلیل میره هیچ راهیم نداره درمان شه

چرا بايد داشته باشه

يك دختره ايي تو اينستا بود بينيش نكروز شده بود ولي كم كم خوب شد نميدونم چيكار كرد ولي

چه وحشتناک ولی تو حتما آدمی هستی ک میتونی تحمل کنیاینو جدی بهت میگم خدا آدمای برگزیده رو اینجوری امت ...

نمخام برگزیده باشم فقط واسم دعا کن قبل اینکه خودم با قرص معروف انجامش بدم خدا خودش ببرتم

چرا بايد داشته باشهيك دختره ايي تو اينستا بود بينيش نكروز شده بود ولي كم كم خوب شد نميدونم چيكار كرد ...

اون بر اثر تزریق ژل ایجاد شده بود واسش من با عمل ب این روز افتادم دکتر های معروف تهران تو ترمیم این بیماری متعجب موندن و رد کردن منو

یا خدااا مدرک طبابت داشته؟ واقعا دکتر بوده؟

بعدها فهمیدیم مدرکش تقلبی بوده

دست رو دلم نزار ک دارم کارهای طلاقمو انجام میدم 

زندگیم کوفتم شد تازه عروسم بودم

بعدها فهمیدیم مدرکش تقلبی بودهدست رو دلم نزار ک دارم کارهای طلاقمو انجام میدم زندگیم کوفتم شد تازه ع ...

ای وای خدا لعنتش کنه.  انشاالله راهی واسه درمانت پیدا بشه هرچه زودتر سلامتیتو بدست بیاری 

طلاق!!!!  قوی باش ب خدا توکل کن انشاالله درست میشه 

خدایا ااااااااااا شکرت