shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 عنوان خستم از زندگی 102 بازدید | 13 پست خستم از اینکه هر روز با فکر خودخلاصی از خواب پا میشمکاشکی ی اتفاقی بیفته واسه مدت طولانی برم کما یا حتی بمیرمخستم شد دیگه در برابر این بیماری شکست خوردم دیگه نا ندارم واسم دعا کنید خدا جونمو بگیره 1403/05/29 | 11:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
27047sepideh عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8945 من برات دعا میکنم خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 چ بیماری داری نکروز وحشتناک بینی هر روز بینیم داره بیشتر تحلیل میره هیچ راهیم نداره درمان شه
nikiiita0 عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 766 نکروز وحشتناک بینی هر روز بینیم داره بیشتر تحلیل میره هیچ راهیم نداره درمان شه چه وحشتناک ولی تو حتما آدمی هستی ک میتونی تحمل کنیاینو جدی بهت میگم خدا آدمای برگزیده رو اینجوری امتحان میکنه منم ی نقص دارم اما دوست ندارم بگم چیهولی گاهی احساس میکنم من با بقیه فرق دارم ک خدا برام گذاشته..میدونی ی جورایی اینجوری تسلی پیدا میکنم
گل_ياس عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 316 نکروز وحشتناک بینی هر روز بینیم داره بیشتر تحلیل میره هیچ راهیم نداره درمان شه چرا بايد داشته باشهيك دختره ايي تو اينستا بود بينيش نكروز شده بود ولي كم كم خوب شد نميدونم چيكار كرد ولي
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 چه وحشتناک ولی تو حتما آدمی هستی ک میتونی تحمل کنیاینو جدی بهت میگم خدا آدمای برگزیده رو اینجوری امت ... نمخام برگزیده باشم فقط واسم دعا کن قبل اینکه خودم با قرص معروف انجامش بدم خدا خودش ببرتم
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 چرا بايد داشته باشهيك دختره ايي تو اينستا بود بينيش نكروز شده بود ولي كم كم خوب شد نميدونم چيكار كرد ... اون بر اثر تزریق ژل ایجاد شده بود واسش من با عمل ب این روز افتادم دکتر های معروف تهران تو ترمیم این بیماری متعجب موندن و رد کردن منو
گل_ياس عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 316 اون بر اثر تزریق ژل ایجاد شده بود واسش من با عمل ب این روز افتادم دکتر های معروف تهران تو ترمیم این ... انشالله معجزه شه واست عزيزم
بهار69(مامان_ایلیا) عضویت: 1391/12/09 تعداد پست: 3294 همون دکتری ک ب این روز انداختت کجاست؟ چرا شکایتش نکردی؟ خدایا ااااااااااا شکرت
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 همون دکتری ک ب این روز انداختت کجاست؟ چرا شکایتش نکردی؟ فرار کرده ب جز من سر خیلیا بلا اورد چشمای چند نفرم ب اسم عمل پلک کور کرد
بهار69(مامان_ایلیا) عضویت: 1391/12/09 تعداد پست: 3294 فرار کرده ب جز من سر خیلیا بلا اورد چشمای چند نفرم ب اسم عمل پلک کور کرد یا خدااا مدرک طبابت داشته؟ واقعا دکتر بوده؟ خدایا ااااااااااا شکرت
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 402 یا خدااا مدرک طبابت داشته؟ واقعا دکتر بوده؟ بعدها فهمیدیم مدرکش تقلبی بودهدست رو دلم نزار ک دارم کارهای طلاقمو انجام میدم زندگیم کوفتم شد تازه عروسم بودم
بهار69(مامان_ایلیا) عضویت: 1391/12/09 تعداد پست: 3294 بعدها فهمیدیم مدرکش تقلبی بودهدست رو دلم نزار ک دارم کارهای طلاقمو انجام میدم زندگیم کوفتم شد تازه ع ... ای وای خدا لعنتش کنه. انشاالله راهی واسه درمانت پیدا بشه هرچه زودتر سلامتیتو بدست بیاری طلاق!!!! قوی باش ب خدا توکل کن انشاالله درست میشه خدایا ااااااااااا شکرت