2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ترشی مشهدی منظورته رب نمیزنن گوجه رو میجوشونن و از صافی رد میکنن تا دونه هاش جدا بشه بعد گل کلم هویچ سیر کرفس میزنن برگ کرفس و جعفری و فلفل هم ریز میکنن میزنن و سبزی خرفه رو اینجا داخل ترشی که فقط با سرکه هست میزنن مثلا بادمجون و گل کلم و هویچ و خرفه با سرکه

عزیزم شما امتحان کردین؟

اره دیگه توی ترشی سالادی اصلا حرفه نمیریزن،ما ترشی خرفه با هویچ و سیر و سرکه قرمز درست میکنیم اتفاقا از پارسال داخل یخچال هست عین روز اول

چند روز پیش ترشی کلم بنفش درست کردم اونم خوشمزه هست کلم قرمز و هویچ و بادمجون و فلفل و سیر و سرکه قرمز و سیاهدانه

اره دیگه توی ترشی سالادی اصلا حرفه نمیریزن،ما ترشی خرفه با هویچ و سیر و سرکه قرمز درست میکنیم اتفاقا ...

میشه همین ترسی خرفه و هویج رو بیشتر توضیح بدین؟با سرکه همون اول هویج و خرفه رو بحوشونیم؟

میشه همین ترسی خرفه و هویج رو بیشتر توضیح بدین؟با سرکه همون اول هویج و خرفه رو بحوشونیم؟

ابتدا آب که جوش اومد خرفه کارد زده و ریز شده رو بریزید یک یا دو قل که زد هویچ رو اضافه کنید و بالافاصه بردارین و آبکش کنید ندارین که به بشه فوری بردارین بذارین خنک که شد بهش نعنا تازه اضافه میکنید و سیر رنده شده و سرکه قرمز خوب و نمک هم میزنید و می‌ریزید داخل شیشه و داخل یخچال