2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه

188 بازدید | 24 پست

همش میکه باید همو درک کنیم تو قراره 4تا فرش بیاری زحمت میشه درحالی که من 2تا فرش قراره ببرم همش هم بهش میگم باز میگه حرف خودشو چیکار کنم؟میگه همشو دستبافت نیار 2تاشم ماشینی بیار درحالی که ما دوتا دستبافت میدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خودتو کن بگو ن من بیشتر نمیارم فقط دو تا میخواد بزور ۴ تا ببری ک خودش مجبور نشه فرش بخره 

بگو هر یه دونه اینا پول ۱۰ تخته فرشه 

چقدر خسیسه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بابا ردش کن بره چه گوه خوریا، عوضی، ببین چه راحت دور از جونت با خر کردن توقعاتش رو میگه، بگو ننت دستباف دیده یا ددت، یا برا خاهرات جهاز ده میلیاردی دادین، خاستگاری که از الان بحث جهیزیه میکنه فردا پدرت رو درمیاره که چرا برقیهات مارک خارجی نیس، چرا فلان چیز نیاوردی، چرا کم آوردی، دیگه سیسمونی هم که خرش از پل گذشته خانوادت رو بیچاره میکنه سیصد چهارصد میلیون هم اونموقع به گردنشون میندازه، چرا آخه ادامه میدین با همچین آدمایی، همون بار اول که حرف جهاز زد و جوابشو دادین، اما بارها هم تکرار کرد، ردش کنین بره پی کارش