2821
2789
عنوان

خیانت همسر

369 بازدید | 31 پست

همسرم به من خیانت کرده یه از بچه های همسایمون دیده بود با یه خانومی رفته تو یه خونه ولی گردن نمیگیره حالم خیلی بده

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معلومه ک نمبگیره تهدبدش کن اگه میترسه از فرصت استفاده کن حق طلاق بگیر چیزی ب اسمت بزن

با ۳ تا بچه مگه امکان طلاق دارم

عزیزم بنظرم مطمئن شو چون مسلما بخواد خیانت کنه جایی میرهکه کسی نبینش نه اینکه تو دید

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

[QUOTE=350226731]عزیزم بنظرم مطمئن شو چون مسلما بخواد خیانت کنه جایی میرهکه کسی نبینش نه اینکه تو دید[/QUOTEیه دوست مجرد داره برده خونه اون

نمیدونم بخدا ساعت ۱۲نیم ظهر بوده

ببینی نبینی اخرش محکوم ب زندگی هستی.نمیتونی با بچه جدا شی .روش باز میشه.دورادور اونجارو هواست باشه.اگددیدی هم نخاستی زندکی  کنی قانونی کارتو بکن

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم