2777
2789

سلام 

اکثرتون درمورد مامان خواستگارم گفته بودین ک احتمالا وسواس خرید داره و زیاد میگرده فلان ...منم با مشورت های بیشتر و نظرای شمل قبول کردم 😬ببینیم خدا چی میخواد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا اگه متولد نیمه دوم سال هست ولش کن که کوه یخه

نه اردیبهشت هستش من خودم آبانم

تو طالع بینی ماه ها ک نگا میکردم آبانیا رابطشون با اکثر ماه ها داغونه فقط با اردیبهشته که یکم رابطشون خوبه...واقعا هم درسته من با چن نفر ک قبلا اشنا شده ‌بودم و اخلاقیاتمون بهم میخورد همشون اردیبهشت بودن🤣

تاپیک های قبلی تون رو خوندم 

اگر مادر خواستگار شما رو می‌برد تو یه مغازه میگفت از،بین همونا بخر خوب بود یا بهتون اجازه بررسی بیشتر داده؟

من اشکالی تو رفتار ایشون ندیدم احتمالا سو برداشت شما بوده

انشالله که خوشبخت باشید و در این مسیر صبور باشید

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
نه اردیبهشت هستش من خودم آبانمتو طالع بینی ماه ها ک نگا میکردم آبانیا رابطشون با اکثر ماه ها داغونه ...

منم آبانی هستم دقیقا همینه با همه جور نمیشن 

ولی اصلا با اردیبهشت اوکی نیستم اردیبهشتی ها خیلی احساساتی هستند

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
تاپیک های قبلی تون رو خوندم اگر مادر خواستگار شما رو می‌برد تو یه مغازه میگفت از،بین همونا بخر خوب ب ...

من ناراحتیم ازین بود ک من تو رنج قیمتی ک گفته بودم چندتا پسندیدم ولی مادرس گف‌بزار بمونه بریم بقیه رو هم بگردیم...خیلی این کارو تکرار کرد ..این منو ناراحت کرد ک خب درسته تو خودت وسواسی هستی ولی الان خرید برا یکی دیگس اگه‌ من پسندیدم خب بخر تمومش کن

منم آبانی هستم دقیقا همینه با همه جور نمیشن ولی اصلا با اردیبهشت اوکی نیستم اردیبهشتی ها خیلی احساسا ...

بله دقیقا برخلاف ما ک سرد هستیم اونا خیلی احساسی هستن بنظرم مکمل هم دیگه‌میشیم اگه هردومون سرد باشیم دیگ یخ میزنیم🤣🤣🤣من ک راضیم 

من ناراحتیم ازین بود ک من تو رنج قیمتی ک گفته بودم چندتا پسندیدم ولی مادرس گف‌بزار بمونه بریم بقیه ر ...

از این به بعد سعی کنید خریده‌اند دوتایی برید که به مشکل هم نخورید 

از این به بعد سعی کنید خریده‌اند دوتایی برید که به مشکل هم نخورید

بله منم حرف زدم گفتم ک دیگه‌تو مراسما و خریدای بعدی نمیخوام این مسعله تکرار بشه

فک کنم مامانشودیگه‌کلا با ما خرید نیاد🤣🤣🤣🤣 میگ این شر میکنه