2777
2789
عنوان

کمکم می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ۶ساله تواین هواپوشک نکن اماازساعت ۴به بعدمایعات بهش نده سردی نده اگرمحل زندگیتون سرده شباکمربچه با شال ببند وسعی کن کمرشوباروغنای گرم ماساژبدی  البته ازدکترم نظربخواه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم ۶ سال برای پوشک کردن خوب نیست تشک پلاستیکی براش بندازین شبا منم تا ۹ سالگی شب ادراری داشتم با دارو هم خوب نشدم تا خودم خود به خود خوب شدم 

سعی کنین شبا سردی نخوره 

یادمه اون زمانا میگفتن کندر دم کنین بخوره خوبه دقیق یادم نیست چقدر و روشش و اینارو ولی نگران نباشین

منظورم برای مسافرت آخرین بار استفاده شد تا چند سالگی بود

اصلا پوشک و .. نکن روحیه بچه ت خراب میشه و ذهنش ناخودآگاه تنبل میشه و عادت میکنه

حتما قبل خواب بره سرویس قبل خواب یه پارچه یا روسری نخی طور، فقط دور پهلو و کمرش رو بگیره ، ببند. غذاش طبع سرد نباشه هر چی میخوره یه ذره گرمیانه ، مث زیره و دارچین و .. بریز تو برنجش یا خورشتش ،پهلوها و زیر دلش رو با روغن های گرم ماساژ بده و ارامش بهش بده سرزنش نکن بهش بگو یه جور مریضیه مث سرماخوردگی که باعث ابریزش بینی میشه اینم همینطوره دارو بخوره و درمانش شه خوب میشه فقط باید خودمون هم مراقبت کنیم تا زودتر خوب شی

برای زیرش هم یه تایلون زباله بزرگ باز و پهن کن زیر پتو یا تشکش روش بخوابه 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
میگه فرشام رو ماهی 2 بار میشورم مادر بیچاره هم گیر کرده

وای اینجوری خیلی سخته 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖