2777
2789
عنوان

جدا شدیم

236 بازدید | 9 پست

همسر من یه مدت بخاطر درسش رفت اردبیل که کارای پایان نامشو انجام  بده و اونجا کار پیدا کرد 

من هم تهران دانشجو هستم

قرار بود بعد از تموم شدن پایان نامش برگرده که متاسفانه رییسش یه آفر شغلی خیلی خوب بهش داد 

اوایل گفت تا آبان ماه برمیگردم تهران 

چون هدف ما از اول مهاجرت بود و قرار داشتیم که یه مدت کار کنیم و بریم

ولی بعد از 5 ماه دوری روانی کننده 

گفت شغلم خیلی خوبه و نمیتونم فعلا از این کار بیام بیرون و باید همینجا کار کنم 

فشار کار روی اونو فشار درس روی من باعث شد هرروز از هم دور تر بشیم 

تا اینکه دوشب پیش بعد از یه مدت گفت و گو جفتمون به این نتیجه رسیدیم که جدا شدن  بهترین گزینس

حقیقتا همیشه فکر میکردم اینطور جدا شدن مال تو فیلماس 

همیشه حس میکردم باید دو طرف هزارتا مشکل داشته باشن با هم تا بخوان جدا شن ولی ما خیلی دوستانه و با احترام نتیجه گرفتیم 

و هر دو خواستیم که رابطه دوستانمون هم چنان حفظ بشه 

تا بتونیم هرجا که گیر کردیم روی هم حساب کنیم

در کل

علاقه انگار موضوع کافی ای نبود توی زندگی هردوی ما 

توی این مدت از هم خیلی چیز یاد گرفتیم و من تا ابد بهش مدیونم و ازش ممنون

اما میخوام یه مسیر جدیدو توی زندگیم شروع کنم که شاید تهش دوباره بهم بخوریم شایدم نه

ولی حداقل زندگی خودمو بهتر کنم :) 

ناراحتما ولی چه میشه کرد ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمتو توشناسنامه هم هس؟این دوستی موستی ازبین خواهدرفت چون هرکدومتون وارد یه رابطه دیگه بشین ناخداگاه اون یکی حسودی میکنه .ولی ازدیدمن نامزدت با کسی میخواد واردرابطه بشه با سیاست رفته جلو 

اسمتو توشناسنامه هم هس؟این دوستی موستی ازبین خواهدرفت چون هرکدومتون وارد یه رابطه دیگه بشین ناخداگاه ...

ازدواج کردیم 

و اینکه اینطوری نیست دوست مشتررک زیاد داریم و خانواده هامون کاملا شناخت دارن 

آدم تک بعدی ایه متاسفانه 

از اینا که فشار کار و درس و دوری رو نمیتونه هندل کنه منم همینطوریم

نمیخوام قضاوت کنم ولی به نظر من همو خیلی دوست نداشتید چون اگر داشتید یجورایی همو درک میکردید و هرکدوم تلاش می‌کرد برای اون‌یکی. هرکدوم  بیشتر منافع خودتون براتون مهم بوده . حالا ابن وسط به هم دیگه هم چیز یاد دادید . ولی از اینکه با صلح و صفا کنار اومدید و هرکدوم به خواسته هم احترام گذاشتید وارد دعواهای مسخره نشدید آفرین دارید 

ازدواج کردیم و اینکه اینطوری نیست دوست مشتررک زیاد داریم و خانواده هامون کاملا شناخت دارن آدم تک بعد ...

پس طلاق چرا یه مدت دورازهم زندگی کنید مشکلاتتون رفع بشه خونه زندگی تشکیل بدین .ولی اینم بگم پس نامزدت توزندگی عادی به هزارمشکل میخورین باید هردفعه جا بزنه

نمیخوام قضاوت کنم ولی به نظر من همو خیلی دوست نداشتید چون اگر داشتید یجورایی همو درک میکردید و هرکدو ...

میدونی دوست داشتن این وسط خیلی زیاد بود که 5 ماه به هر دری زدیم که بسازیم 

چندبارم بین دوتا شهر رفت و امد کردیم ولی انگار رابطه فیزیکی کنار هم بودنه 

وقتیی حالت بده یکی باشه کنارت باشه در اولین فرصت ببینیش هم خیلی مهمه

دل یکیمون میگرفت تا بتونیم مرخصیامونو هماهنگ کنیم یه ماه طول میکشید و این خیلی سخته :)

منم که نمیتونستم اردبیل زندگی کنم چون درس و کارم تهرانه 

هردومونم مستقل از خانواده زندگی میکنیم برای همین سخته بخوایم دوباره بریم زیر دینشون 

انگار همه چیز دست به دست هم داد که نشه 

پس طلاق چرا یه مدت دورازهم زندگی کنید مشکلاتتون رفع بشه خونه زندگی تشکیل بدین .ولی اینم بگم پس نامزد ...

اخه تشکیل زندگی باید یه جایی باشه که دو طرف باهم اوکی باشن

هر کدوم یه جا کار خوب داریم

هرکس ول کنه کارشو جا به جا بشه معلوم نیست که بتونه دوباره یه کار خوب پیدا کنه 

چی بگم حیف شد دیگه

میدونی دوست داشتن این وسط خیلی زیاد بود که 5 ماه به هر دری زدیم که بسازیم چندبارم بین دوتا شهر رفت و ...

من کاربر آقا هستم . زن و شوهر مثل شما که از هم دور باشن هم زیاد  دیدم حتی خارج . اینجا که تهران تا اردبیل هست فاصله . سخت هست نمیگم نیست ولی کار نشد نداره مهم اینه که آدم بخواد ضمنا بازم نظر قبلی رو تکرار میکنم شما حاضر نشدی به‌خاطر  اون شهرت رو عوض کنی اونم بخاطر شما نکرده .‌هرکدوم کارتون براتون اولویت زندگیتون بوده بعد مسائل عاطفی . البته این نظر منه