2777
2789
عنوان

خیاط بدقول

115 بازدید | 4 پست

من چنتا لباس دادم به خیاط دوتا رو پرو کردم،حالا ۱۰ روز قبل بهم گفت برای پرو لباسای دیگت بیا من نتونستم برم ،گفت خودش خبر میده کی بیام الان ۱۰ روز شده خبری ازش نشده

شنبه هم پیام دادم میگه فعلا خونه نیستم خودم خبرتون میکنم!!!!

من به این چی بگم دیگه

یه خیاط بهش گفتم لباسمو تا مثلا هجدهم این ماه بهم تحویل میدی ؟ گفت اره یه دوهفته وقت داشت گفتم باشه پس من ارچه میخرم میارم پارچه رو گرفت  یکسال گذشت این اصلا بروی خودش نیاورد چندبار زندگ زدم گفت خبر میدم  شمارشم عوض شده بود هیچ شماره ای نداشتم بعداز کلی حرص خوردن شمارشو گیر اوردم گفت تقصیر خودته خودت باید پیگیر میشدی .درصورتی که برامشتریهاش تاریخ اماده شدن لباس وشمارشونو چسبونده بود دیوار منو هیچچ حساب نکرده بود حلالش نکردم امیدوارم خداجوابشو بده

لایک نکنید .توروخدا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پول دوتا از لباسامو اخه دادم اینم عصبیم میکنه

اول تحویل میگیرن بعد پول میدن .تهش اگر چند ماه گذشت و خبری نشد بگو هرچقدر براتحویل معطل موندم همونقدرم طول میکشه پولتو بدم

لایک نکنید .توروخدا