2777
2789
عنوان

استرس گرفتم

82 بازدید | 14 پست

خانما ببخشید من ایودی دارم مسی پنج شش ساله 

این ماه سه روز عقب انداختم البته قبلاً هم سابقه عقب انداختن رو دارم 

ولی این ماه کار سنگین کردم ولی نخ ایودی سرجاشه ولی هنوز علایم ندارم که می‌خوام پریود بشم فقط کمرم دو سه روز درد می‌کنه ده روز پیش هم کمر درد و دل د داشتم ولی نشدم

این ماه استرس داشتم و داروی گیاهی مصرف کردم 

بنظرتون حاملگی میشه؟؟؟؟

نه بابت همون دارو و استرسه

منم دقیقا ۶ ساله ایودی مسی دارم و جدیدا بابت استرس کارم هی هفته هفته میندازم عقب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=350211970] نه بابت همون دارو و استرسهمنم دقیقا ۶ ساله ایودی مسی دارم و جدیدا بابت استرس کارم هی هفته هفته میندا ... 

اخه داروهای که میخورم ضد بلغمه و گرمیجات داخلشه ولی نمی‌دونم چرا نمیشم

اره داروهای که میخورم ضد بلغمه و گرمیجات داخلشه ولی نمی‌دونم چرا نمیشم

علائم دیگه داری؟ بیبی چک بزن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
[QUOTE=350212179] تا دستگاه جابجانشه ک باردارنمیشی. جسم سنگین بلند نکردی؟Qنه انچنان نخ ایودی و چک کر ...

پس نترس سرجاشه. میگی ۵ساله گذاشتی چیزی نشده .

منکه دوماه پیش گذاشتم باید استرس داشته باشم ن تو......

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
پس نترس سرجاشه. میگی ۵ساله گذاشتی چیزی نشده . منکه دوماه پیش گذاشتم باید استرس داشته باشم ن تو......

نهه اتفاقا منم میترسم میگم نکنه تاریخ انقضاش تموم شده باشه سال 98 گذاشتم