2777
2789
عنوان

ازدواج کنم راحت میشم یا بدتر میشه

300 بازدید | 30 پست

سلام

خالم خیلی توی کارام دخالت میکنه مثلا زنگ میزنه به مامانم واسه ی مدل لباسی که قراره بدوزم نظر میده در حالیکه من ازش نظر نخواستم

یا زنگ میزنه مامانم راجب آینده شغلی من صحبت میکنه و میگه دختر فلانی توی یک ماه فلان حرفه رو یاد گرفت چرا دختر تو نتوست؟

چیکار کنم؟ازدواج کنم دیگه نمیتونه کاری کنه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

سلام به خاطر حرف خاله زنکی ازدواج اشتباهه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز اونموقع شوهرت نظر میده و چیزیم بگی میگه مگه اینجا خونه باباته هرکار دلت بخواد کنی ؟

پس چیکار کنم 

عقده داره تموم بدنم رو نابود میکنه دارم میمیرم دیگه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بگو مادرت جلوی دخالت خالتو بگیره

نمیگیره بخدا نمیگیره

هر موقعه هم بهش میگم جلوی خواهرتو بگیر داد میزنه جیغ میکشه میگه ولم کن حوصله ندارم

ازدواج کنی دخالت های خالت کم نمیشه اتفاقا بیشتر میشهچرا مستقیم بهش نمیگید منک ازت نطر نخواستم خودم م ...

مثلا از چه نظر بیشتر میشه؟

میگفتی خودت برو تو یماه اون حرفه رو یاد بگیر😒یا اگ بچه داره شما هم راجب بچه هاش همین نظرو بدهاین جو ...

باورت نمیشه اون یکی دختر خالم چند ماهی کلاس رفت الان هیچی بلد نیست خواهر خودش رفت هیچی بلد نیست زنگ نمیزنه به اونا گیر داده به من

پس خودت وارد عمل شوخالت بچه چی داره و از تو بزرگتر یا کوچیکتر؟

بچه نداره ولی اطرافیانش هستن که کلاس رفتن و چیزی بلد نیستن