2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد ۷سال 

من که جشن گرفنم از رفتنش 

ولی قبل اون برای یکی خون گریه میکردم الان حاصر نیستم ریختشو ببینم 

کلا باید زمان بگذره حرارتش بیافته تا عقلت بر احساست غلبه کنه عیوبش رو ببینی عشقش کم کم یادت برا 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

من ۴سال تو رابطه بودم و تموم شد اوایل سخت بود ولی خب ب سختی گذروندمش ب هیچ عنوان تنها نمون یا با خونوادت یا با دوستات خودتو سرگرم کن اشپزی کن نقاشی کن چمیدونم یکاری ک دوس داری و بهت ارامش میده رو انجام بده

و الان ازدواج کردم و همسرم از همهههه لحاظ از اون بهتره خداروشکر

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
من بعد ۷سال من که جشن گرفنم از رفتنش ولی قبل اون برای یکی خون گریه میکردم الان حاصر نیستم ریختشو ببی ...

حقیقتا تقصیر من بود که جدا شدیم اون بهم بی اعتماد بود از اول و منم با یه شوخی بیجا با اینکه میدونستم بی اعتماده باهاش شوخی کردم و اون جدی گرفت

هرچقدم قسم‌خوردم باور نکرد و بهش گفتم بره

تقریبا ۳ سال بعد جداییمون کنار اومدم اینجوری بود که رفتم تراس تو غروب گریه آخرمو کردم جوری که نفسم بالا نمیومد و بعد اون دیگه کم رنگ تر شد خاطراتش

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
من ۴سال تو رابطه بودم و تموم شد اوایل سخت بود ولی خب ب سختی گذروندمش ب هیچ عنوان تنها نمون یا با خون ...

ولی من نمیتونم کنار بیام اصن

از ته جونم دوسش دارم

تقریبا ۳ سال بعد جداییمون کنار اومدم اینجوری بود که رفتم تراس تو غروب گریه آخرمو کردم جوری که نفسم ب ...

کادوهایی که بهم داد سختیا خاطراتمون اینارو من نمیدونم چطوری فراموش کنم

کادوهایی که بهم داد سختیا خاطراتمون اینارو من نمیدونم چطوری فراموش کنم

بنداز دور یا آتیش بزن بزار ذهنت باور کنه دیگه نیس میدونم سخته ولی از پسش برمیای من موهای سرم سفید شد تا تونستم کنار بیام 

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
ولی من نمیتونم کنار بیام اصناز ته جونم دوسش دارم

همه میتونن فقط زمان میخواد گذر زمان همه چیو حل میکنخ

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻