2777
2789
عنوان

اسباب کشی کردم افتادم به جون خونه

296 بازدید | 27 پست

برای هشتمین بار اسباب کشی کردم😁 ۹ ساله ازدواج کردیم!

هربار اسباب کشی داشتم یا دانشجو بودم درس داشتم یا بچه کوچیک داشتم یا یه بارش شاغل بودم، خلاصه که هربار یه سری وسیله روی هم تلمبار میشد و درست حسابی بهشون نمی رسیدم. تو انباری ای کمدی چیزی می چپوندمشون. خونه تکونی هم که دیگه معنی نداره وقتی هرسال خانه به دوشی‌.

این دفعه اما تا فیها خالدون همه چی رو ریختم بیرون و هرچی خراب و اضافه بود دارم میدم بیرون و همه چی رو سر حوصله مرتب میکنم. یه پاکسازی حسابی.

خیلییی داره طول می کشه. ولی حسابی حالم جا میاد. خیلی کیف داره😍😍 فقط دخترجان این وسط کمی داره اذیت میشه، خیلی براش وقت نمی‌گذارم بازی کنم باهاش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداقوت گلم انشالله اسباب کشی بعدی خونه خودتون باشید

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

عالی 😍

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.