2777
عنوان

پاگشای عروس

218 بازدید | 7 پست

سلام 

من ۷ ماهه نامزدم خونه ی پدرشوهرم هنوز برای پاگشا نرفتم متوجه شدم که خانوادش اصلا دغدغه ی اینو ندارن که هدیه بدن فقط می خوان گوسفند سر ببرن .من به نامزدم فهموندم که باید هدیه بگیرید بعد بهم گفت مارسم داریم بعد عقد اولین بار که عروس میاد هدیه می گیریم در حالی که ما فامیلیم و رسومات یکیه بعد از عقد هم می دونم چون هدیه عقد میدن برای پاگشا چیزی نمیدن حالا ما قراره بریم خونشون چون یکی دو خانواده از فامیل هامم همراهمون هستن واقعا خجالت می کشم‌اگه هدیه ندن🤦‍♀️ به نظرتون برخورد مناسب چیه؟

دغدغه؟

میدونم رسمتون

واست سخته جلوی بقیه و خانواده ت

اما از یه جایی به بعد باید این رسومات شکسته بشه

دیگه بنده خداها دارن گوسفند سر میبرن دیگه

دیگه چندبار هدیه بدن

مخصوصا اگه تو بخوای گوشزد کنی دیگه ارزش خودتو هدیه رو اوردی پایین و دیگه هدیه نیست زوریه...

بازم خودت هرجور صلاح میدونی عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برخورد مناسب اینه که بدونی از هیچ کس توقع نداشته باشی تا یک عمر در آرامش زندگی کنی

هیچ کس وظیفه نداره که به ما هدیه بده و اگر داد از محبتشه

رسم ، چه واژه ی مسخره ای برای توجیه رفتارهای اشتباهمون

برخورد مناسب اینه که بدونی از هیچ کس توقع نداشته باشی تا یک عمر در آرامش زندگی کنیهیچ کس وظیفه نداره ...

من اینجوری حس می کنم اصلا براشون مهم نیست 

نامزدم عیدی هم که خرید ازشون خواست همراهش بیارنش ولی نیومدن باهاش

من اینجوری حس می کنم اصلا براشون مهم نیست نامزدم عیدی هم که خرید ازشون خواست همراهش بیارنش ولی نیومد ...

خب برای تو هم مهم نباشه، وگرنه تمام طول زندگیت که میتونی در آرامش و خوشی بگذرونی باید با کینه و دعوا با همسر بگذرونی

بنظر من که دیر به این حرف خودم رسیدم ، اصلا برات مهم نباشه ، اگر احترام گذاشتن که چه خوب شما هم احترام بزار اگر نه که مثل خودشون رفتار کن اما در آرامش بدون فکر و خیال و حرص خوردن