2789
عنوان

رشته تجربی

544 بازدید | 34 پست

بچه ها من میرم دهم و رشتمم تجربی هست 

امکان کلاس رفتن خیلی زیاد ندارم یعنی در حد یکی دو تا کلاس فقط میتونم برم 

چه سایتی رو پیشنهاد میدید ک سطح خیلی خیلی بالا دروس تجربی رو تدریس کنه؟؟؟

همچنین کتاب های کمک آموزشی چی ؟؟ چی پیشنهاد میکنید ک سطحش خیلی بالا باشه ک برای امتحان نهایی معدلم ۲۰ شه؟؟؟

بعد اینکه دروس عمومی چقدر وقت بزارم ؟؟

درس های تجربی کذوماش بیشتر حفظی ان؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تدذیس سطح بالا احتیاج نیست آموزش اکه در حد کتاب درسی باشه کفایت می‌کنه چون باید بقیشو با تست زنی خودت یاد بگیری و تثبیت کنی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
و اینکه یه سوال دیگه : نهایی سخت میدن؟؟ در حد کتاب یا بالاتر از سطح کتاب ؟؟

نهایی ها تا قبل از تاثیر قطعی معدل در حد کتب درسی بود اما الان دو ساله که حداقل ۴ نمره سخت تره میدن . سوالات قبل ۴۰۲ رو برای نهایی کار کن اما تالیفی سخت هم زیاد کن . نمونه سوالات ۴۰۳ هم خیلی مهم هستن 

سلام .من میرم دوازدهم تجربی 

کلاساتو از آلا ببین اونایی رو که مشکل داری 

کتاب: زیست خیلی سبز یا مهر و ماه 

من دهم و یازدهم خیلی سبز داشتم...اصلا درصدام بالا نمیومد .الان مهر و ماه جامع دارم .با اینکه کم میخونم ولی درصدام رو ۵۰ هست

شیمی فقط مبتکران...الکی خیلی سبز نگیر از همون اول مبتکرانو بگیر و درسنامه دقیق بخون 

ریاضی و فیزیک منبع اول خیلی سبز بگیر خیلی خوبن 

برای منبع دوم هم از کتاب های نشر الگو و نردبان استفاده کن .

دوست عزیز منکه با شما پدر کشتگی ندارم،فقط صریح و مستقیم حرفمو میزنم♡...به هر حال واقعیت تلخه و پذیرشش تلخ تر...♡

برای ازمون  قلم چی خوبه

اگر از پس هزینه های آزمون بر نمی‌آیید حتما بورسیه شو 

ک.د تخفی.‌‌‌‌‌‌ف کتاب رایگان بهت میدن 

و میتونی منابع عمومی تو رایگان تهیه کنی 

منبع تخصصی هم میتونی بگیری ازش

ولی خیلی بهت قلم چی رو پیشنهاد نمیکنم...

کتاب های عمومیش خیلی خوبه...کتاب های آبی

دوست عزیز منکه با شما پدر کشتگی ندارم،فقط صریح و مستقیم حرفمو میزنم♡...به هر حال واقعیت تلخه و پذیرشش تلخ تر...♡

سلام .من میرم دوازدهم تجربی کلاساتو از آلا ببین اونایی رو که مشکل داری کتاب: زیست خیلی سبز یا مهر و ...

ممنون عزیزم 

فقط یه چیزی...جدا از اینکه اینا رو بخونم ..لازمه کلاس برم؟ یا قلم چی ثبت نام کنم

درس های عمومی  رو چون امتحان نهایی داری از اول سال دقیق بخون و نزار انبار یشع

درس های تخصصی زیست و شیمی حفظیه...

از من نصحیت به تو خودتو با کلاس زیاد و الکی خسته نکن چون انسان هم تا یه حدی انرژی داره فقط درس های م ...

هدفم رشته های تاپ نیست 

بینایی سنجی می‌خوام 

به نظرتون روزی چند ساعت درس بخونم ؟

ممنون عزیزم فقط یه چیزی...جدا از اینکه اینا رو بخونم ..لازمه کلاس برم؟ یا قلم چی ثبت نام کنم

نه اصلا اصلا اصلا نرو سراغ کلاس 

من خودم فکر میکردم باید حتما کلاس برم .ولی فهمیدم اصلا نیاز نیست .

خودت بخون   

متوجه نشدی برو درسنامه بخون  یا فیلم آموزشی ببین برای اون مبحث فقط

اخر سر از معلم یا همکلاسی بپرس 

اگه واقعا ديدی نمیتونی...برو کلاس 

درس های عمومی رو چون امتحان نهایی داری از اول سال دقیق بخون و نزار انبار یشعدرس های تخصصی زیست و شی ...

خیلی استرس گرفتم بعضی از تست های تجربی رو ک دیدم میگن خیلی سخته😪