2777
2789

☺️تجربه محصولات پوستی خارجی

که استفاده کردین 

🍃خوب یا خدایی نکرده بد 

بوده بی زحمت بگین اگه مطمئن هستین از سایت یا پیج معتبر خرید کردین 

🔶️چون فیک بعضی محصولات زیاد شده تشخیص اصل بودنش هم سخت🥲

🌱ایرانی هم میتونین بگین مشکلی نداره  

💠سایت و پیجی هم که راضی یا مخصوصا ناراضی بودین حتما بفرمایین که تجربه تلخی برای دیگران نشه :)🙏

حتما جواب این خوبیتون چند برابر بیشتر به زندگیتون برمیگرده و امیدوارم بهترینها براتون اتفاق بیفته🥰✨️🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نارنجی نیتروژنا بدرد تف میخورهرفرشینگ سیمپل عالیه آبرسان کلینیک عالیه نیاسینامید بالانس دوست داشتم.

خودم خرید نداشتم نیتروژینا خیلی بزرگش کرده بودن نسبت به کیفیتی که داشت و ترکیبات آبرسانش هم یه مقاله خونده بودم خیلی غنی نبود و معمولی بود ولی شنیدم به خیلی پوست ها نساخته 🥲 ممنون از اینکه تجربه خودتون رو در اختیارمون گذاشتین🙏🙂 

ببین یه سری چیزا فقط تبلیغ بلاگرا و آنلاین شاپ هاست ،مثلا همین نیتروژینا که گفتید ، خود سازندش بنده خدا ادعایی نداره بعد تو پیج های ایرانی چیا که تعریف نمیکنن ازش کم مونده بگن نون هم میگیره  

البته لاین آبرسانش خیلی خوبه به نسبت قیمتش ، برای من خواهرم از خود آمریکا برام میاورد واقعا با اونی که تو ایران بود تفاوت داشت ، منم راضی بودم اما خب نه این که بیام اغراق آمیز داستان بگم براتون

برندهای کره ای هم اکثرا خوبن اما بازم میگم یه سری چیزا فریب تبلیغاتیه دیگه

ببین یه سری چیزا فقط تبلیغ بلاگرا و آنلاین شاپ هاست ،مثلا همین نیتروژینا که گفتید ، خود سازندش بنده ...

دقیقا بعضیا خیلی بیش از حد تعریف میشه ولی معمولی ان یا خیلی خوب دیگه فوق العاده نیستن😅 . تاپیک های شما رو دنبال میکردم درمورد جمع بندی ضدآفتاب ها خوب گفته بودین میخواستم ضدآفتاب ساینیک کره ای که آبی رنگه و بافت کرم داره امتحان کنم میخواستم از یه سایتی بگیرم نمیدونم معتبره یا نه🥲 بعد پپتاید برند کره ای ارزش خرید داشته باشه میشناسین؟

دقیقا بعضیا خیلی بیش از حد تعریف میشه ولی معمولی ان یا خیلی خوب دیگه فوق العاده نیستن😅 . تاپیک های ...

من پپتاید اوردینری رو دارم ، برندهای کره ای رو تجربه نکردم ، از اوردینری هم راضی هستم بنظرم خوبه

البته نمیخوام اغراق بکنم حالا 😅ولی اوکیه

ببین یه سری چیزا فقط تبلیغ بلاگرا و آنلاین شاپ هاست ،مثلا همین نیتروژینا که گفتید ، خود سازندش بنده ...

گفتین فریب تبلیغاتی مثلا برندهای کره ای مثل رجورن ودکتر پپتی اینا هم بیشتر به نظر شما تبلیغات هستن؟ چون قیمت هاشون هم بالا هست تبلیغات باشه زیاد هم تاثیر گذار نباشه ضرره🤦‍♀️ 

اطلاعات شما خیلی خوبه گفتم اینم ازتون بپرسم 😁 برندهای مثل مدیک ۸ و الایز آف اسکین و پریکون ام دی ، کرم دور چشم روک فرانسه و بقیه برندهایی که گفتم اروپایی هستن شما تجربه استفاده دارین؟ 

گفتین فریب تبلیغاتی مثلا برندهای کره ای مثل رجورن ودکتر پپتی اینا هم بیشتر به نظر شما تبلیغات هستن؟ ...

همشون برندهای مطرح و معتبری هستن که تو همه دنیا به فروش میرسن اما اینکه واقعا برای شما "خوب" باشن رو تا تست نکنید نمیفهمید! مثلا همون دورچشم روک که فرمودی ، از نظرمن فوق العادس اما ممکنه به یکی دیگه نسازه.....

درکل برندهای خوبی هستن اما باید دید بهتون میسازه یا نه

همشون برندهای مطرح و معتبری هستن که تو همه دنیا به فروش میرسن اما اینکه واقعا برای شما "خوب" باشن رو ...

عذر میخوام ممنون میشم وقتتون رو در اختیارم بزارین🙏✨️🍃 پوستم چرب دهیدراته هست مرطوب کننده ای که باهاش جوش نزنم ممکنه معرفی کنین یعنی احتمال جوش زدن باهاش پایین باشه و مرطوب کنندگی سطحی و معمولی نباشه 

🌱نظرتون درمورد مرطوب کننده های کره ای چی هست؟

🎀مرطوب کننده ایلیون یا مرطوب کننده توریدن

کیفیتشون معمولیه؟ 

عذر میخوام ممنون میشم وقتتون رو در اختیارم بزارین🙏✨️🍃 پوستم چرب دهیدراته هست مرطوب کننده ای که باه ...

سلام عزيزم حالت خـوبه؟ ببين هيچ تضمينى نيست كه بگيم فلان مرطوب كننده رو بگيرى و اصلا هم جوش نزنى

من شخصا از مرطوب كننده سراوى خيلى راضيم و تا به حال جوش نزدم باهاش، مرطوب كننده ايليون خيلى سبک و خوب من شخصا دوسش داشتم💙بقيه برندهاى كره اى هم اكثرا خوب بودن خصوصـا ضدآفتاب هاشونو

ولى خب تأكيد ميكنم اينا تجربه شخصـى من بودن عزيزم

سلام عزيزم حالت خـوبه؟ ببين هيچ تضمينى نيست كه بگيم فلان مرطوب كننده رو بگيرى و اصلا هم جوش نزنىمن ش ...

سلام وقتتون بخیر ممنون از لطف شما و وقتتون رو در اختیارم گذاشتین 🙏🍃✨️ ممنون که تجربه های خوبتون رو گفتین