2777
عنوان

بعد از چه سنی

104 بازدید | 12 پست

عادت های درست ساختین تو زندگیتون 

خودتونو و استعداد هاتونو کشف کردین و ب یه رضایت نسبی از خودتون رسیدین؟

۳۰

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
۳۰

از قبل خیلی تلاش کردین ؟ منظورم اینه از چه سنی کم‌کم شروع کردید خودتونو تغییر بدید ؟

من ۲۰ سالمه و دوست دارم از تجربه ها استفاده کنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پشت کنکور موندن مث چی قویم کرد دیگه نظر منفی هیچ کسی برام مهم نیست، میتونم جواب خیلیا رو ندم وقتی درک نمیکنن، یاد گرفتم قضاوت نکنم، میتونم تنهایی با مشکلاتم کنار بیام، میتونم تنها برم کافهو...

خلاصه هم خوش گذشت بهم هم بزرگتر شدم😁

اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
از قبل خیلی تلاش کردین ؟ منظورم اینه از چه سنی کم‌کم شروع کردید خودتونو تغییر بدید ؟من ۲۰ سالمه و دو ...

همه مسیر شناخت و تجربه بود 

و تجربه یعنی رشد

ولی حوالی سی دیگه مسیرم معلوم بود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
پشت کنکور موندن مث چی قویم کرد دیگه نظر منفی هیچ کسی برام مهم نیست، میتونم جواب خیلیا رو ندم وقتی در ...

منم پشت کنکور بودم 

اما بنظرم نتونستم اونقدر ک باید رشد کنم اما خب آره نسبت ب دو سال قبل خیلی بزرگتر شدم خیلی تجربه ها دارم اما تو مسیر زندگیم سردرگمم

همه مسیر شناخت و تجربه بود و تجربه یعنی رشدولی حوالی سی دیگه مسیرم معلوم بود

پس هنوز راه درازی پیش رومه 🥲

من ۲۰ سالمه هنوزم رفتارهای بچگونه دارم

منم دارم هنوز نمیتونم تصمیماتی ک میگیرم رو با اراده انجام بدم و این بزرگترین چالشمه 

منم پشت کنکور بودم اما بنظرم نتونستم اونقدر ک باید رشد کنم اما خب آره نسبت ب دو سال قبل خیلی بزرگتر ...

اصن ببین انقدر پشت کنکور موندن بهم چسبید که ممکنه بازم بمونم😂

ولی نه همون‌قدر که مفید بود مضر هم بود مثلا الان قوز در اوردم،چشمام مشکل پیدا کرده، هر شب خواب کنکور میبنم و دیگه دارم روانی میشم😓

اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
اصن ببین انقدر پشت کنکور موندن بهم چسبید که ممکنه بازم بمونم😂ولی نه همون‌قدر که مفید بود مضر هم بود ...

ایشالله رشته خوب بیاری 

نمیدونم هنوزامیدوارمتو هم همین‌طور💙

ممنون🥲🫂