2777
2789
عنوان

سزارین خیلی سخته کمک

220 بازدید | 11 پست

خانما من قدم ۱۵۳ هست،هفته ۳۱ ام،

دکتر بهم گفت طبیعی ریسکه ممکنه برای بچه اتفاقی بیفته یا خودت البته گفت دقیقتر توی هفته ۳۶_۳۸معاینه میکنم و میگم بهت،

به نظرتون سزارین خیلی سخته؟حتما چسبندگی ادم میگیره؟

کاربری سال ۹۶

من دوتا سزارین کروم نه انقدرام سخت نبود .طبیعی هم قبلش درد داره هم بعدش 

سزارین فقط بعدش یکم تا دوروز درد داری

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نه حتما چسبندگی نمی‌گیری یه درصدی اینطور میشن

و اینکه بستگی به بدنت داره بعضیا بعد سزارین زیاد درد حس نمیکنن ولی من خودم ۲ بار سزارین شدم دردش برام وحشتناکه سزارین دومم سخت تر از اولی بود

سزارین اولم ۵ روزه سرحال شدم

دومی تا ۱۰ روز دل‌درد خفیف و کمردرد وحشتناکی داشتم که اشکم در اومده بود از درد کمرم که میزد به معدم و فقط با شیاف آروم میشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حتما چسبندگی نمی‌گیری 

من تجربش رو ندارم 

ولی هم زایمان طبیعی دیدم هم سزارین 

هر کدوم معایب خودش داره 

ولی وقتی شرایط اینجوری خود دکتر گفته اصلا ریسک نکن 

طبیعی هم ممکن  باعث افتادگی رحم یا مثانه بشه 

نه حتما چسبندگی نمی‌گیری من تجربش رو ندارم ولی هم زایمان طبیعی دیدم هم سزارین هر کدوم معایب خودش دار ...

راستش دکتر فامیلمونه،گفت چون تو آشنایی بهت راحت میگم به نظرم سزارین کن طبیعی ریسکه،

حالا دیگه خیلی دو دل شدم

کاربری سال ۹۶

من الان 15 روزه سزارین شدم، خیلی راحته فقط پنج روز اول مراقبت میخای و سخته کاراتو بکنی و باید هرروز دوش بگیری بخیه هات خشک کنی با سشوار که عفونت نکنه، بنظرم از طبیعی بهتره که بعدش لگن درد و افتادگی رحم و مثانه و هزار کوفت دیگه نداری، سخت ترین روز بعد از سزارین هم وقتیه که میخای از تخت بیای پایین ولی راه که رفتی خوب میشی، من زود سرپا شدم چون از خوابیدن زیاد بدم میاد و کسی نیس کارام بکنه غیر شوهرم

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

من سزارین بودم و خیلی خیلی خوب بود‌.از فرداش بخاطر شرایط خاصی که پیش اومد سرپاشدم وهمش راه میرفتمو فعالیتم زیاد بود. اینقد ذهنم درگیر مساله ای بود که حتی اصلا شیاف هم استفاده نکردم. فقط مایعات بعدش زیاد بخور که اثر دارو از بدنت زودتر بره وگرنه ممکنه چند روز سردرد بگیری.من ترس زیادی از طبیعی داشتمو دارم.