2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از نمک نشناسی شوهرم

722 بازدید | 37 پست

حق طلاق دارم

مهریه مو بخشیدم

مثلا خیر سرش مهندس مملکته

وضع مالی توووپ

ولی چه فایده

دهنش چفت و بست نداره

تا دعوامون میشه فحش های رکیک به خودم و خونوادم

منم که جواب میدم کار میکشه به کتک و کتک کاری

نمک نشناس درجه یک

خوبی خونوادم از دماغش درآد

دلم میخاد جدا شم

ولی طفل معصومام چی؟یکیشون ۷ سالشه و یکیشون پنج سال

روزی هزاربار خودمو لعنت میکنم که چرا به دنیا آوردمشون

هزاربار بوس و بغلشون میکنم و میگم که شرمنده شونم تا عمر دارم چون من بدنیا آوردمشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بخام جدا بشم باید قید بچه هامو بزنم

چون درآمدی ندارم فعلا و اینکه خونوادم فقط خودمو قبول میکنن نه با بچه ها

منم بدون بچه هام میمیرم

مخصوصا دخترم

اگر بدم بهش با اون مادر و خواهرای سلیطه ای که داره میدونم خون به جگر بچه هام میکنن

اینم که خودش صبح تا غروب سرکار

و چون میدونه چقدر بهشون وابسته م،اگر جدا بشم مطمئنم از این طریق بدجوری اذیتم میکنه

خدا نگذره از این مردهایی که خون به دل ما میکنن. غصه نخور خواهر

باور میکنی راضی به مرگشم؟بخدا دارم با گریه مینویسما.در این حد متنفرم ازش.فردا صبح ببینم مرده قسم میخورم مطمئنم یه قطره اشک هم از چشام نمیاد

حیف از من و خونواده م

حیف از یچه هام

حیف

فقط سپردمش دست خدا

اگه بخام جدا بشم باید قید بچه هامو بزنمچون درآمدی ندارم فعلا و اینکه خونوادم فقط خودمو قبول میکنن نه ...

من نگران اینده بچه هات با این پدرشون هستم 

فردایی بچه هات بخوان با پدرشون بحث کنن چه اتفاقی در انتظارشونه 

ای کاش تا موقعیت داری با خانوادت حرف بزنی اسی کم کم نرم شون کنی 

همین؟

توهین به عزیزترین کسای زندگیت کنه که یک هزارم لیاقت خوبیاشونو نداشته و خونواده خودشو در حد خدا پیغمبر دست بالا بگیره،کمه؟

کتکت بزنه جلو چشم دو تا بچه کمه؟

بیشتر از این چی میتونه باشه؟

بگین شاید آروم شم

اشتباهت بخشش مهریه بود.وضعشم که خوبه مشکل مالی نداری..دهن به دهنش نذار اصلا‌. حرفی زد سکوت کن‌. ارزش ...

گلم فک کن یکی به پدرت که مهمترین شخص زندگیته عزیزترینته تو دنیا،هرچی تونسته به همین شخص خوبی کرده،فحش بد و رکیک بده،چحوری میشه سکوت کرد و دهن به دهن نشد؟

من نگران اینده بچه هات با این پدرشون هستم فردایی بچه هات بخوان با پدرشون بحث کنن چه اتفاقی در انتظار ...

با بچه هام اونطور نیست

رفتم مشاوره،گفتم من ترجیحم اینه بچه فقط پیش من باشه و جدا بشیم تا اینکه تو جو متشنج بزرگ شه

مشاور گفت اشتباه میکنی،تو شهرای به نسبت کوچک مثل اینجا،آسیب بچه طلاق بودن بیشتره😐