2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

امیدوارم حالتون عالی باشه🌱✨️🙂 

🎀لطف میکنین خرید از این سایت داشتین تجربه خودتون رو بگین 🙏

🥲خودم تجریه خرید محصولات فیک داشتم گفتم با اینکه خیلی بررسی کردم ، این سری  گفتم شما لطف کنین نظر صادقانه خودتون رو اگر خرید داشتین بفرمایین 🍃✨️  

⚠️لطفا در این تاپیک تبلیغ نکنید🙏

والا من خودم به شخصه از محصولات آرایشی و بهداشتی یه برند تنها استفاده میکنم چندین سال خیلیم راضیمچون ...

سلام وقتتون بخیر. نه مشکلی نداره تجربه خودتون رو بگین منظورم تبلیغ هدف دار بود اصلا مشکلی نداره لطف میکنین بگین 🙂🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقتتون بخیر. نه مشکلی نداره تجربه خودتون رو بگین منظورم تبلیغ هدف دار بود اصلا مشکلی نداره لطف ...

از محصولات برند لدورا استفاده میکنم هم خودم هم خانوادم و دوستام همه هم از دوست مادرم که نماینده شرکته تهیه میکنیم 

چون گفتید میگم فوق العاده ارگانیک و اصل هستند انقد حس خوب میده وقتی استفاده می‌کنیم چون گیاهی هم هست با بو های خوبه بعد نتیجه که دیدیم از هر محصول بیشتر کیف میده

راستش من خیلی دوس دارم از چیزایی که بهم حس خوب میده تعریف کنم

گلم میشه معرفیش کنید🌱

شما از پیچ دکتر شیم خرید داشتید ؟ چطوره اصل هست ؟ من خودمم دوبار خرید داشتم اصل بودن ولی اینبار میخام‌ خرید کنم می‌ترسم چون قیمت هاشون یک جوری عجیب پایینه ، این مدت چون چندتا جا خرید داشتیم محصولاتشون فیک و اصل باهم فروش داشتند به این صورت که از سه تا جنسی که می‌خری دوتاش اصل یکیش فیک الان می‌ترسم نکنه دکتر شیم هم اینجوری باشه

شما از پیچ دکتر شیم خرید داشتید ؟ چطوره اصل هست ؟ من خودمم دوبار خرید داشتم اصل بودن ولی اینبار میخا ...

من یک بار ازشون شوینده و مرطوب کننده سراوی خریدم راضیم اصل بودن 

پیج فموشاپ هم اصل هست

اگر هم براتون مقدور هست میتونید از پیج مادمازل خرید کنید خودشون کره هستند سفارش بدین از اونجا میفرستن ولی هزینه باربری و گاهی اوقات هزینه های گمرک رو هم باید پرداخت کنید

شما از پیچ دکتر شیم خرید داشتید ؟ چطوره اصل هست ؟ من خودمم دوبار خرید داشتم اصل بودن ولی اینبار میخا ...

و این نکته رو هم بگم سعی کنید همیشه از هر انلاین شاپی یک وسیله فقط بخرید

طبق تجربه خودم وقتی یک دونه خریدم همیشه اصل بوده ولی تعداد بالا صددرصد یکی یا دوتا فیک هست

هزینه پست اینجوری زیاد درمیاد ولی مطمئن هست ادم از اصالت کالا

فقط پیج هایی که خارج از کشور هستند سفارش تعداد بالا میصرفه

فروشگاه دکتر شیم در سایت رسمی سازمان غذا و دارو (fda.gov.ir) ثبت نشده و هیچ نشانی ازش در سامانه‌های استعلام اصالت یا پروانه بهداشتی نیست. این یعنی

احتمالاً مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو نداره  

و اگر محصولی که فروخته شده مشکل‌دار باشه، پیگیری قانونی از طریق سازمان سخت‌تر میشه.

تو سایت ترب هم نماد اعتماد الکترونیکی ندارن 

دوستان گرامی در خریدهای آنلاین خودتون تحقیق کنین و فقط به نظر بنده و کاربران محترم اکتفا نکنین 

این سایت های محصولات پوستی صرفا سوال های من اون زمان بود و این به معنی اینکه این سایت ها برای خرید آنلاین تایید شدن یا خیر نمی باشد . به دلیل مسئولیت پذیری که اون موقع تاپیک زده شد لازم دونستم مطرح کنم تا  اشتباه بعضی کاربران عزیز  فکر نکنند . خودم بنا به دلایلی خرید نکردم .  

کلا سخت میتونم اعتماد کنم اون زمان به این دلیل پرسیده بودم در کل خودتون تحقیق کنین بهتر هست . تشکر .

و دخترای عزیز اصلا طرف کرم های معجزه به هیچ عنوان نرین ( چون داخل تاپیک بعضیا دیدم با اینکه خیلیا میدونن گفتم بگم ) و همونطور محصولات نتورکی ( فکر کنم داخل تاپیک هام در گذشته صحبت کردن ) محصولات نتورکی اگه سلامت پوستتون مهمه طرفش نرین 

گروه سفارشگیری خرید در تلگرام برای محصولات پوستی واقعا برای من تجربه تلخی بود ولی یه سریا راضین و نمیشه جمع بست 

با عرض پوزش دوستانی که لینک گروه میخواستن نمیتونم براتون بفرستم چون برام مسئولیت داره ممنون از درکتون

و این نکته رو هم بگم سعی کنید همیشه از هر انلاین شاپی یک وسیله فقط بخریدطبق تجربه خودم وقتی یک دونه ...

آفرین به شما  یکسال گذشته از تاپیکم و من پشیمونم از اینکه وارد گروه های سفارشگیری تلگرام شدم البته معتبر هم بودن ولی برام تجربه تلخی بود خریدن محصولات پوستی خارجی به این شکل و نمیدونم کلا محصولات کره ای پوستمو بدتر کرد نمیشه جمع بست و به خاطر همین میگم صرفا تجربه من این بوده 

بعضیا هستن من شنیدم ( الان مخاطبم آنلاین شاپی نیست )

فیک ها رو قاطی اصل ها میفروشن حال آدم رو بد میکنه به خاطر همین مسائل میگم خودتون تحقیق کنین و به نظرات اون زمان اکتفا نکنین شاید تغییر کرده باشن و تو حجم بالا هم ببخشید اینو میگم جوگیر نشین خرید کنین .  بعضیا خریدهاشون هیجانیه یا به خاطر تخفیف یا قیمت پایین یا زود اعتماد میکنن یا تبلیغ بلاگر و... . سنجیده خرید کنین