2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو غیر مستقیم اینو میگی خط، قرمزش حق ناس بود

من که از درون خودم بیشتر خبر دارم می دونم اصلا غير مستقيم همچین چیزی نگفتم 

اما شما اصرار دارید زود قضاوت کنید گناه زود قضاوت کردن شما پای من نمیفته 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دوستت با عرض معذرت شر گفته چون یکی هنوز ندیدمش دعا نویس گفت شکلش، چیه جادو کردهبعد تو خواب گفتن جنا ...

اما مطمئن باشید با اطلاعاتی که من ازشون دارم جن دلش واسه انسان نمی سوزه، بالاخره یک روز ضربه ش به انسان وارد میشه مگر این که از نسل خودشون باشیم که شاید بکم دل رحم بشند

اما مطمئن باشید با اطلاعاتی که من ازشون دارم جن دلش واسه انسان نمی سوزه، بالاخره یک روز ضربه ش به ان ...

ببین بعد 22سال فهمیدم اجدادم شیطان بوده حس بی اصالتی دارم حس خونم نجسه دارم

فهمیدم اجدادم با اجنه و شیاطین در ارتباط، بودن و دعا نویس بودن

دوبار جنا تو خوابم گفتن رفتم تحفیق کردم دیدم بلههه عجب اجدادی 

بعضیا انگ دیونه بودن میزنن به خدا تست دادن روانشناس رفتم وضعیت روانی من خوبه مشکل ندارم

اما مطمئن باشید با اطلاعاتی که من ازشون دارم جن دلش واسه انسان نمی سوزه، بالاخره یک روز ضربه ش به ان ...

خو دعا نویس میشه واسط شر بودن تو دنیا فکر کردی بدشون میاد

ببین بعد 22سال فهمیدم اجدادم شیطان بوده حس بی اصالتی دارم حس خونم نجسه دارمفهمیدم اجدادم با اجنه و ش ...

عزیزم💔 مگه همه انسان ها پاک اند؟ بعد عزیزم از همین آفریده ها داریم که پاک پاک هستند که انسان به مثال شون نمی رسه 

بعد اگر براتون موردی نیست میاید باهم توی شخصی حرف بزنیم؟ 

حس می کنم باید اطلاعات جدیدی بدم که این جا نمی تونم بگم، چون برخی باور ندارند و میان توهین می کنند 

عزیزم💔 مگه همه انسان ها پاک اند؟ بعد عزیزم از همین آفریده ها داریم که پاک پاک هستند که انسان به مثا ...

بیا شخصی حالم بده یکی تو تاپیکا بد تر کرد حالمو خدا سرش بیاره

وضو موقت 😐 در وزن همون صیغه موقت خودمون دیگه ؟ قبول باشه ان شاالله 🫤

من چمیدونم😐

هم چنانم ی سری عقاید مسخره و عجیب داره و روشون پافشاری می‌کنه 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

2790
2778
2791
2779
2792